Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAŁATWIONE][Odwołanie] Lolli*

Lolli
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Lolli*

SteamID/IP: STEAM_0:0:143488824

Serwer: Zombie + EXP

Mapa: zm_clinic_emergency

Data i godzina: 21:13

Wycinek z konsoli: [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: MrWolF
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ PsychaSiada.pl
[AMXBans] Powod: 'GSJ wytłumacz  na forum'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:143488824'

Link do Banahttp://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=1149

Link do Pov'a/Demka: Mapka się jeszcze nie skończyła, ale demko będzie tutaj nadzwyczajniej zbędne.

Opis Sytuacji: Cześć. Z góry chciałbym przeprosić administrację za niedoczytanie punktu w regulaminie. Przez jakieś 15 sekund latałem sobie po mapie używając "kucania + skakania". Popełniłem błąd i się do niego przyznaję - więcej się to nie powtórzy. Jest to moja pierwsza kara na serwerze i bardzo bym prosił, aby została zniesiona. Tak jak już wyżej napisałem, sytuacja się nie powtórzy. Dzięki za przeczytanie i jeszcze raz przepraszam.

Edytowane przez Lolli

Zostałem zbanowany na clinicu, więc do niego się odnoszę. Tak jak wspomniałem wyżej, nie doczytałem punktu regulaminu za co już wyżej przeprosiłem. Wystarczyło dać mi ostrzeżenie i od razu bym się zapoznał z tym, co mi powiesz - bądź odesłał do regulaminu. 

Nie rozumiem, czemu tutaj się w ogóle udzielasz skoro nie zostałeś powołany. Z tego co widzę w regulaminie, to nie ma nic napisane, że jest to banowane permanentnie. Jedyne co ujrzałem w regulaminie, to:

§1.14 W przypadku osób notorycznie łamiących regulamin serwera, admin ma prawo nałożyć bana permanentnego.

oraz

§1.12 Za złamanie któregokolwiek w powyższych punktów, gracz powinien zostać ukarany wg uznania admina [Slay/Mute/Gag/Kick/Ban].

W moim przypadku użyłem tego pare razy i to nieświadomie - rozumiem gdybym robił to specjalnie. Dodam również, że nie jest to jakiś program, to jest po prostu duża ilość fpsów i używanie kucania oraz skoku - miałem prawo nie wiedzieć - nie jest w to jakoś zagłębiony, po banie się dowiedziałem, co to w ogóle jest za skrót. Tak jak wspomniałem wyżej, administrator mógł mnie chociaż powiadomić o tym, że jest to zakazane oraz abym zaprzestał wykonywać GSJ. Na serwerze mi zależy i jak już wyżej napisałem - sytuacja się nie powtórzy.

Edytowane przez Lolli

• Właściciel
Właściciel

§1.6 Zakaz używania "wspomagaczy" ułatwiających rozgrywkę typu SGS, GS (bindowanie scrolla), aimbot itp.

W taryfikatorze nic nie istnieje, że jest za to perm. Dlatego póki co ban zostaję na tyle na ile został nadany - Czyli 24h. 

Dodatkowo po krótkiej konsultacji z właścicielem serwera @  MCk199 , do taryfikatora zostanie dodany czas z karą za sgs, gs, gsj itp.

1dzien, tydzien, perm.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie