KiruQ 0 Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Nick: KiruQ STEAMID: VALVE_2 : 0 : 1091211806 Serwer: ONLY DD2 Data zdarzenia: 24.09.2024 Link do bana: Opis sytuacji: nie wiem czy to pomyłka bo dostałem bana na nick ?Krecik? a jak takiego nicku w zyciu nie miałem a i jeszcze nie grałem o tej porze i jeszcze nie mam zadnych fot zeby wstawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 703 Opublikowano 24 Września 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Spróbuj zrobić reset routera i zobacz czy działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik 459 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Gracz ma aktywnego bana od 31 grudnia. Przez Lotencjusz, 26 Września 2023 A wklej też link do bana żeby z twój opiekun oraz koledzy z teamu i gracz też wiedzieli. Że gra na aktywnym Edytowane 26 Września 2023 Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik 459 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi