Bufenkowa 27 Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września Nick[z serwera]: @ Bufenkowa STEAM ID: STEAM_0:0:533250830 Wiek: 22 Znajomość AMXX [1-10]: 6/7 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Bufenkowa/51.83.214.206:27015/ - moje gt ale wiadomo że gt nie działa od 2 dni ale znacie że jestem na serwerze i gram Dlaczego Ty: Chcę pomóc graczom dbać o nich pilnować porządku na serwerze + pomóc adminom w ogarnięciu wiem że jest już dużo adminów ale dodatkowe ręce się przydadzą oraz chcę powrócić na stanowisko admina wszystko już ogarnęłam co miałam ogarnąć myślę że dacie mi szansę powrócić Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak miałam admina już tu na dd2 #1 Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Umiem już rozpoznawać nawet dosyć dobrze wiadomo kto mnie podszkolił + nie było żadnych skarg że coś źle zrobiłam Obowiązkowa składka TAK/NIE?: Jeśli tak to nie ma problemu Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Na pewno pomoc adminom + pomagać graczom serwera i trzymać porządek na serwerze Kontakt: Steam, forum też w razie czego ts3 2 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Kierowca E46 1 116 Opublikowano 19 Września Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Września 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Kierowca E46 1 116 Opublikowano 19 Września Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Września 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi