clvr 168 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 (edytowane) Twój Nick: clvr Nick Oskarżonego: @ NeySu. Powód: bezpodstawne bany Data:30.08.2023 Dowód:http://psychasiada.pl/bansik/ban_list.php?bid=11135 https://easyupload.io/hub8b3 @ Kierowca E46 Edytowane 30 Sierpnia 2023 przez clvr 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielli 571 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Naturalnie odpowiadam dziękuje za cierpliwość, praca. Na wstępie zaczne od tego, że to juz 2 skarga tego gracza na mnie w krótkim odstępie czasu i kolejna bezpodstawna. Po 1 nie rozumiem co zrobił banned pod prośbą o UB i nie chce już zrozumieć. 2 tygodnie temu podobna sytuacja za to samo miejsce Bana na TXT ode mnie dostał gracz Bandytka. UBT @ Wojtek. nie dał graczowi UB tylko zwrócił się do mnie, moja decyzja była o skrócenie bana do 1 dnia prawda? Archiwum zapraszam do zobaczenia. Teraz sytuacja identyczna tylko, że tym razem UBT @ Banned for a clean game za to samo daje UB?! Oczywiście admin może się pomylić ale UBT by nie wiedziało co i jak? Przejdzmy do rzeczy na temat TXT. TXT to nie są tylko miejsca do których normalny gracz nie ma dostępu bez podwójnego skoku, TXT jest to także krawędź mapy jak na powyższym przykładzie (róg nad ciemnią TT) jak i także krawędzie lewej ściany od TT do trupa mylę się? Wydaje mi się, że nie. Krawędź to krawędź, gracze którzy siedzą na ścianach no zastanówmy się. Jestem pewny w tym co robię i wiem doskonale co to jest TXT. Jestem również pewny, że ban był jak najbardziej słuszny, co do UB nie komentuje. Nawet jeśli skarga zostanie przyjęta to i tak jestem pewny swego i drugi raz również dam bana za TXT. UBT proszę ustalić jedną wersje bo sami się ze sobą nie zgadzacie, nie chcemy jako administratorzy serwera więcej takich sytuacji. Proszę również o to aby sprecyzować się najlepiej w regulaminie na temat txt aby takie chore sytuacje nie miały miejsca @ Bufen @ DSK . Regulamin serwera respektuje i nic tego nie zmieni. Serdecznie pozdrawiam :) 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi