Gość Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Drugi wywiad w moim wykonaniu, tym razem będzie to osoba mniej znana na forum, ale za to jaka ciekawa! @ imdxro czas Cię poznać! Redaktor: @ Mrs.Ana Ten utalentowany: @ imdxro Witam, chciałbyś może udzielić wywiadu i dać się poznać innym? 🙂 O kurcze, hej hej, no mogę haha. Dobrze, w takim razie na początek przedstaw się. Jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz, rozmiar buta? ☺️ Witam! 😄 Cieszę się, że mogę wziąć udział w tym wywiadzie! Niedawno pisałem przywitanie na forum, ale rozwijając bardziej kim tak na prawdę jestem, to mam na imię Darek i mam 20 lat. Pochodzę z Leszna, znajdującego się w województwie wielkopolskim. Skończyłem w tym roku technikum na profilu organizacji reklamy, a za parę dni piszę mój ostatni egzamin zawodowy. Mój rozmiar buta to 45 (ale zależy od butów haha) 😄 Leszno fajno jest! Czy masz tam swoje ulubione miejsce, którym chciałbyś się z nami podzielić? Ewentualnie czy jest w Twoim miejscu zamieszkania coś wartego uwagi/zwiedzania? 😄 Moim ulubionym miejscem jest mój dom, ale nim się nie podzielę, wybaczcie. Natomiast w Lesznie do zobaczenia jest wyremontowany jakiś czas temu Ratusz, oraz kamienice, które znajdują się wokół niego. Są tutaj też fajne parki z fontannami, a czasem na niebie można zobaczyć loty balonów 😄 Chociaż trwają tu często jakieś dłuższe prace remontowe i czasem trzeba wracać pół godziny w korku do domu mimo, że nie ma się tak daleko, to i tak polecam wpaść raz w życiu 😛 , a tak to w okolicy jest też wiele ciekawych miejsc, które można zobaczyć. Ciekawe, dosyć ciekawe! Muszę sama się tam wybrać, bo lubie takie rzeczy 😆 Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Czy chciałbyś zdradzić nam swoje relacje rodzinne? Masz rodzeństwo? Mam 3 braci, jeden starszy o 2 lata, dwójka młodsza - 16 i 5 lat (jeśli się nie mylę xD). O relacjach rodzinnych nie chciałbym jednak opowiadać każdemu. Dobrze uszanujemy! Czym sie interesujesz? Masz hobby? ;> Od paru lat interesuję się grafiką, dlatego też w podobnym kierunku szedłem do technikum. Jest to głównie na razie hobby, które może będzie kiedyś moją pracą. Lubię bawić się i próbować różnych rzeczy 😄 Do moich hobby należy także sport, a bardziej koszykówka i siatkówka. Zawsze lubiłem grać w te sporty w szkole czy ze znajomymi. Mam wiele rzeczy które lubię m.in. jest to też anime, mangi, a nawet i gry komputerowe (FPS'y) 😛 Zacznijmy od grafiki. Czy mógłbyś nam przedstawić swoje przykładowe, a zarazem najlepsze pracę jakie udało Ci się zrobić i z jakich jesteś dumny? 😄 Wybrałem 3 najlepsze, a taka ciekawostka jeszcze wleci z mojej strony: Te 2 pierwsze projekty były robione na telefonie 😛 Na telefonie? To naprawdę świetne projekty! Zapraszamy do nas! - Pomyśl nad tym, bo wiem, że nie lubisz jak ktoś Ci dużo zleceń daje. Byłbyś jdnym z lepszych grafików. Przejdźmy do Twojego Hobby. Interesuje Cię Manga, Anime i itp. Potrafisz rysować? Czy jak to wygląda? Opowiedz coś więcej. Dziękuję ❤️ Może kiedyś haha 😄 Akurat z rysowaniem u mnie nie jest za dobrze, nawet kółka dobrze nie zrobię Anime oglądam z powodu animacji jakie można tam ujrzeć oraz ciekawe fabuł czy postacie. Mangi natomiast potrafią zadziwić "kreską" i świetnie przedstawić emocje rysunkami. W grafice jednak jesteś mistrzem 😄 Ważne, żeby mieć zainteresowania i się ich nie wstydzić! Czy zamierzasz po technikum iść na studia? Jak tak to czy są to studia związane z Twoim wykształceniem? 🙂 Na pewno znajdą się lepsi, ale staram się z każdym projektem wychodzić coraz lepiej 😄 Szczerze, to nie myślałem jeszcze o tym tak dokładnie. W planach na pewno było pójście na studia graficzne lub praca + kursy i traktowanie grafiki jako hobby czy może i nawet dodatkowy zarobek w wolnej chwili. Na razie nie jestem jeszcze w stanie określić co będę teraz robił, bo postanowiłem, że dam sobie teraz jeszcze trochę czasu na odpoczynek po szkole 😛 Myślę, że to dobry pomysł. Nabierzesz sił i wrócisz tam gdzie Cię oczy poniosą! Powrócę jeszcze do tematu sportu. Masz swoją ulubioną drużynę/zawodnika? W jakiej dziedzinie sportowej? 🙂 Nigdy nie byłem takim wielkim fanem sportu, że oglądałem mecze, więc nie znam też dużej ilości zawodników. Wolałem zawsze sam zagrać, niż patrzeć jak ktoś to robi 😄 Ale jakbym miał mówić o zawodnikach, to czasem naprawdę zadziwia mnie co potrafią zrobić podczas gry w koszykówkę 😛 Kiedyś możemy zebrać się wszyscy i obejrzeć razem jakiś mecz! Opisz siebie w kilku zdaniach. Jakie masz największe wady oraz zalety? Może może 😄 Staram się być miły, pomocny i spokojny. Nie lubię się kłócić, przez co unikam czasami odpowiedzi na różne zaczepki. Lubię sobie żartować lub wysyłać głupie wiadomości, żeby ludzie musieli się zastanawiać o co mi chodzi. Mam po prostu czasem naryte w głowie hahah Co do wad, to nie jestem zbytnio rozmowny, często unikam rozmów, lubię spędzać czas samemu. Jestem osobą, która bardzo często się mocno stresuje, nawet najmniejszymi rzeczami. 😛 Pisanie o sobie nie jest najlepszą rzeczą, bo to już ludzie ocenią jaki jestem 😄 Nie można brać wszystkiego do siebie, pamiętaj! Czym kierujesz się w życiu rozumiem czy sercem? Bardziej sercem, później dopiero myślę co zrobiłem haha 😄 Miej serce i paczaj w serce! Czy posiadasz drugą połówkę? Opisz nam jaka powinna być z charakteru oraz z wyglądu? 🙂 Nie mam drugiej połówki i nie staram się jej szukać na siłę 😄 Na pewno chciałbym, aby była rozsądną, mądrą i kochaną kobietą. Staram się nie patrzeć głównie na wygląd, jednak każdy mężczyzna wie jak to jest haha Nie mam też jakiegoś szczególnego typu kobiety, z którą bym chciał być 😛 Nie wiem jakiej osobie oddam moje serce Szczerość to podstawa u Ciebie widzę. Szukamy Ci kobiety! haha 😄 Gdzie widzisz siebie za kilka lat? Wymarzona praca, dom, rodzina? Hmm.. za kilka lat na pewno chciałbym normalnie funkcjonować i mieć stałą pracę. Mogę mieszkać dalej w tym samym miejscu, gdzie aktualnie, choć nigdy nie wiadomo. Co do rodziny, to jeśli mówimy o przyszłej partnerce, to tak jak pisałem - nie śpieszę się z tym, bo i na miłość przyjdzie pora 😄 Co masz na myśli pod pojęciem "normalnie funkcjonować"? Kryje się w tym jakiś ukryty przekaz? Ukryty przekaz na pewno jest, ale tak jak o relacjach rodzinnych nie chciałbym się rozwijać na ten temat na forum 😄 Rozumiem, uszanuje to 😄 Czy masz tatuaże bądź kolczyki na swoim ciele? Są jakieś w planach? Jakie? Nie mam, ale w planach na pewno kiedyś są tatuaże 😄 Chciałbym aby one coś znaczyły lub nawiązywały do mojego życia. Wybór tatuażu będzie dopiero wtedy kiedy będę wiedział, że chcę go zrobić 😛 Sentymentalny z Ciebie człowiek 🙂 Cofniemy się do tego jak byłeś gówniakiem. 😄 Masz wspomnienie z dzieciństwa, którym chciałbyś się pochwalić? Pamięć nie ta, jedynie do głowy mi przyszło jak z bratem i kuzynem pomyśleliśmy, że wejdę na małe drzewko coś z niego zerwać. Spadłem i podarłem sobie całą bluzę o gałęzie xD później tak wracałem 15min drogi do domu 😄 O kurczę, śmiesznie 😄 Grałeś w gry od najmłodszych lat, jak tak to w jakie? I w jakie grasz obecnie? jaka jest Twoja ulubiona gra? Kiedyś się grało z bratem w "Ogień i woda", czy inne tego typu gry na różnych stronkach. Brat też pokazał mi cs'a 1.6 około 8/9 lat temu i już wtedy spodobały mi się gry FPS. Grałem często, jednak zdarzały się przerwy krótsze i dłuższe np. rok. W szkole na informatyce grało się z kolegami właśnie w 1.6 lub jak było zablokowane pobieranie gier, to graliśmy w (już chyba nieistniejącą) grę przeglądarkową o nazwie "BeGone", może ktoś kojarzy 😄 Ulubioną grą w którą nadal gram jest oczywiście cs 1.6, bo to gra pełna wspomnień i przegranych w niej godzin 😛 Który serwer najbardziej lubisz? Jaki mod? Najbardziej ONLYDD2, chociaż jakiś rok temu spędzałem sporo czasu na dawnym serwerze 5maps na innej sieci. Jako dzieciak lubiłem grać także na PB 😄 Może i my doczekamy się 5mapsa 😄 Skąd wziął się Twój nick? Kiedyś sporo osób na różnych social mediach używało początku "im", więc pomyślałem, że też zacznę go używać, druga część to już tylko zmiana daro na dxro, co często widać w utworach scarlxrd, który zmienia "o" na "x", ale taka zmiana wyglądała by dziwnie w moim nicku 😄 (lubię jego nutki, dlatego był dla mnie trochę inspiracją w tym nicku :P) Ciekawa historia 😄 Jak trafiłeś na tę sieć? Odszedłem z poprzedniej i szukałem sieci, która jest aktywna na forum i serwerach. Zauważyłem też tutaj parę osób, których nick kojarzę, więc pomyślałem, że może zostanę z wami na dłużej 😄 I to był dobry pomysł 🙂 Co byś zmeinił/dodał tutaj na sieci? 🙂 Jeśli widzę coś do zmiany lub dodania na forum, to zgłaszam to w temacie propozycji 😄 Na ten moment nie widziałem nic nowego do zmiany Pomocny jesteś! Dobrze już zbliżamy się ku końcowi, pozostały tylko psycho strzały: Ulubiony kolor? Mam ich kilka - czarny, zielony, pomarańczowy Czy masz zwierzę? Jak tak to jakie? Nie mam żadnego zwierzątka 😛 Szybko ufasz ludziom? Głównie tak było przez większość czasu, teraz już mniej 😄 Chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić? 😄 Dodać coś od siebie? Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za możliwość wzięcia udziału w wywiadzie Jak wam się podobał wywiadzik? Ciekawa osóbka z tego dżentelmena prawda? Chcesz być następny/następna? Zapisz się, bądź napisz prywatnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brvtal 40 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Jeszcze raz dzięki wielkie za wywiadzik!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARAB 450 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Fajen to. 1 Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Wielka stopa 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi