Ctac 25 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Nick: Ctac STEAMID: STEAM_0:1:60586260 Serwer: ONLY DD2 PsychaSiada.pl (de_dust2) Data zdarzenia: 11. sie 2023 - 23:27:15 Link do bana: http://psychasiada.pl/bansik/ban_list.php?bid=10613 Opis sytuacji: Mogliście 2 poprzednie mapki dać, w tej już byłem zmęczony i dostaje POV'a meh xd same słabe akcje tu DEMKO: https://megawrzuta.pl/download/54a4fb050dd2a1fb36e246a719675d4e.html 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 707 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 @ Sorentino^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorentino^ 47 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 @ h0t 2k 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ctac 25 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 4 minuty temu, Sorentino^ napisał: @ h0t 2k ? XD zbanowałeś mnie Ty a oznaczasz kogoś innego? jaki w tym sens Przez Sorentino^, 12 Sierpnia 2023 Nie interesuj się. To akurat nie twoja sprawa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielli 571 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 (edytowane) A więc zacznijmy od tego, całą mapę i połowę poprzedniej przyglądałem się graczowi Ctac i jego hmm nienaturalnie szczęśliwym zachowaniom. 5:29 - Można zobaczyć, że gracz od razu wie gdzie obrać drogę i nawet nie sprawdza jak to ma w zwyczaju czy ktoś nie kampi skrzynka anarchia/brama. nacelowuje na biegnącego z respa przeciwnika potem udaje się celownikiem w pogoń za następnym na środku +/- 5:39 - Zawodnik zlatujący z respa tt od razu namierzony i pesteczka, później oblookanie ścianki i odwrót hmm + 12:27 - Wzruszająco piękne pestki idealnie w oba cele, pierwszy namierzony już przed wejściem na galę doskonale widoczny lock w opóźnieniu + 12:31 - Jedziemy dalej, tu coś ewidentnie śmierdzi celowanie przez ścianę "przypadkowo" znajdował się tam gracz (oczywiście skanujemy centralnie głowę nie bawimy się w nic innego) dziwne tym bardziej, że nie był on z gali widoczny (przejrzałem wiele razy tą akcje) po czym natychmiastowy odwrót w bs w wybiegającego gracza, powrót do poprzedniego ale coś nie zadziałało na respie ct + 15:10 - To kolejny moment w którym namierzamy centralnie głowę przeciwnika, lecz nie wyszło +/- 20:51 - Piach automatik? Celownik centralnie uciekł w gracza +/- P.S Naturalnie po wejściu na serwer admina Sorentino gracz Ctac odpalił tryb "jestem botem", jestem pierwszy dzień administratorem więc możliwe, że nie ogarnął tematu. Przechodząc do meritum, jest to gracz który nie raz już był banowany poprzez swoje nienaturalne zachowania i uchodziło to "płazem". Spójrzmy prawdzie w oczy jest to już zbyt wiele myślę, że się to już nie powtórzy. Oczywiście rozstrzygnięcie zostawiam szanownej górze. Pozdrawiam, Edytowane 11 Sierpnia 2023 przez NeySu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 182 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 HmMmMmMmM Pierwsza sprawa, jak otwieram demko poprzez TAK PECIK DEMO SCANERA, to wyskakuje pierwsza akcja, po chwili przeskok do innej minuty i demko odczytuje się z opóźnieniem oraz czyta tylko nawet nie połowę demka, choć demko innego gracza prześwietla mi całościowo. Powiem Tak, jak UBT cię odbanuje, to ja cie zbanuje jeszcze raz i nie będę czekał, na sygnały graczy tylko po prostu Cię zbanuje. Rozpiske macie wyżej, sorentino po mojej wiadomosci wszedł na serwer i zbanował ctac. Takze rozpiskę od @ NeySu. rozpatrzyć sobie Przez Gość, 12 Sierpnia 2023 Warn + upomnienie słowne jeszcze jedna taka sytuacja i stracisz uprawnienia na forum / notki nie w swoim dziale Edytowane 12 Sierpnia 2023 1 1 1 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ctac 25 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, NeySu. napisał: A więc zacznijmy od tego, całą mapę i połowę poprzedniej przyglądałem się graczowi Ctac i jego hmm nienaturalnie szczęśliwym zachowaniom. 5:29 - Można zobaczyć, że gracz od razu wie gdzie obrać drogę i nawet nie sprawdza jak to ma w zwyczaju czy ktoś nie kampi skrzynka anarchia/brama. nacelowuje na biegnącego z respa przeciwnika potem udaje się celownikiem w pogoń za następnym na środku +/- - Nie wiem gdzie ten zwyczaj, że sprawdzam skrzynkę/bramy w anarchii, ale gdy zaczyna się dopiero runda i raszuję longa to w 99% przypadkach tego nie robię, bo zależy mi na killach botów z respa xD tak prawda, sprawdzam czasami skrzynkę, ale w późniejszej fazie rundy. "udaję się za następnym na środku", no tak, logiczne, zabiłem typa, który biegł to lece dalej, o to chodzi w raszu i możesz obejrzeć inne demka gdzie robię tak co rundę, zależy od respa. Wiele razy skarżę się na kampiących botów na respie, więc zamiast oni do mnie to ja do nich haha 5:39 - Zawodnik zlatujący z respa tt od razu namierzony i pesteczka, później oblookanie ścianki i odwrót hmm + Tu nie wiem o czym mówisz nawet, załóż słuchawki i w 5:34 masz taki głośny strzał z AWP na respie, że no nie wiem jak można tego nie usłyszeć XD zabijam typa na midzie i się odwracam na ciemnie, bo jak widzisz na górze po prawej, nikt go nie zabił, a gdybym nie sprawdził tego, to bym miał niespodziankę w postaci skampionego typa z awp zabijającego mnie w plecy xd 12:27 - Wzruszająco piękne pestki idealnie w oba cele, pierwszy namierzony już przed wejściem na galę doskonale widoczny lock w opóźnieniu + Jakie pestki, jak strzelam tu fullauto xd zwykłe kille, a to że celownikiem dałem w dół to chyba logiczne, że jak wejdę po schodach to mi się automatycznie podniesie i własnie jak ten przykład pokazuje, będę miał typa na celowniku xd zamiast machać bezsensownie myszką 2 razy 12:31 - Jedziemy dalej, tu coś ewidentnie śmierdzi celowanie przez ścianę "przypadkowo" znajdował się tam gracz (oczywiście skanujemy centralnie głowę nie bawimy się w nic innego) dziwne tym bardziej, że nie był on z gali widoczny (przejrzałem wiele razy tą akcje) po czym natychmiastowy odwrót w bs w wybiegającego gracza, powrót do poprzedniego ale coś nie zadziałało na respie ct + https://prnt.sc/_syoc22vg72j Ty no ja go widze nie wiem jakim cudem Ty go nie widzisz po oglądaniu parę razy tej akcji. "odwrót w bs", typ mi uciekł na ct, miałem skakać i go gonić wiedząc, że tam na pewno nie tylko on jest? chciałem biec dalej na site, akurat wyskoczył mi typ z bsa i dostał banie, po czym postanowiłem pobiec za tamtym i właśnie sprawdziło się to o czym mówiłem, że tam nie tylko on był i dostałem na łeb xd 15:10 - To kolejny moment w którym namierzamy centralnie głowę przeciwnika, lecz nie wyszło +/- Nie wiem serio z czegoś takiego mam się tłumaczyć xddd miliard razy raszuje gale i chyba wiem gdzie mam pozycjonować celownik i gdzie stoją awperzy, bo dosłownie co rundę tam stoją XD za każde pozycjonowanie celownika mam dostawać bany, bo "CENTRALNIE NAMIERZAM W GŁOWE"? xd no nie żartujmy hahah 20:51 - Piach automatik? Celownik centralnie uciekł w gracza +/- Jaki autmatik, po 0,5 sekundzie go zauważyłem i na niego nacelowałem haha ja nie wiem my chyba oglądamy inne demka P.S Naturalnie po wejściu na serwer admina Sorentino gracz Ctac odpalił tryb "jestem botem", jestem pierwszy dzień administratorem więc możliwe, że nie ogarnął tematu. Przechodząc do meritum, jest to gracz który nie raz już był banowany poprzez swoje nienaturalne zachowania i uchodziło to "płazem". Spójrzmy prawdzie w oczy jest to już zbyt wiele myślę, że się to już nie powtórzy. Oczywiście rozstrzygnięcie zostawiam szanownej górze. Pozdrawiam, "P.S Naturalnie po wejściu na serwer admina Sorentino gracz Ctac odpalił tryb "jestem botem", jestem pierwszy dzień administratorem więc możliwe, że nie ogarnął tematu. " = przez 2 mapki gdzie grało mi się spoko, miałem coś około 100+ fragów (oczywiście za heada x2) siedział na spekcie hot2k, to samo inni admini, a to że Sorentino ma adma, to dowiedziałem się przy odwołaniu gdy patrzyłem kto mnie zbanował XD więc ten ostatni argument to wgl jakiś z dupy wzięty Godzinę temu, NeySu. napisał: 39 minut temu, h0t 2k napisał: HmMmMmMmM Pierwsza sprawa, jak otwieram demko poprzez TAK PECIK DEMO SCANERA, to wyskakuje pierwsza akcja, po chwili przeskok do innej minuty i demko odczytuje się z opóźnieniem oraz czyta tylko nawet nie połowę demka, choć demko innego gracza prześwietla mi całościowo. Powiem Tak, jak UBT cię odbanuje, to ja cie zbanuje jeszcze raz i nie będę czekał, na sygnały graczy tylko po prostu Cię zbanuje. Rozpiske macie wyżej, sorentino po mojej wiadomosci wszedł na serwer i zbanował ctac. Takze rozpiskę od @ NeySu. rozpatrzyć sobie XDDDD demko zaczęło mi się nagrywać gdy dostałem powiadomienie na czacie o nagrywaniu takowym, tak więc akurat 10-20 sekund po rozpoczęciu gry, bo pewnie akurat te 10-20 sekund byłem na zminimalizowanym csie, bo mam w tle muzyke i pewnie sobie zmieniałem po zmianie mapki. W sumie nawet powiadomienie dostałem dopiero wtedy jak byłem na gali, pisało wtedy na czacie, że demko jest nagrywane, więc nie wiem jaki jest problem XD PS. Nawet na tym gówno programiku masz jak wół napisane "PLAYER HAS LAG" "oraz czyta tylko nawet nie połowę demka" połowę demka? XDDDD jakim cudem Ci się połowa demka nie załadowała to ja nie mam pojęcia haha skoro typek wyżej rozpisuje mi całe demko to mu działa, a Ty masz problem Musisz zrozumieć o co w tym chodzi, żeby rozmawiać na temat tego :> No nie rozumiem i nie chce rozumieć, gram czysto i nie będę wierzył w głupoty jakiegoś programu napisanego przez uj wie kogo, też mogę napisać taki program, który wykryje, że masz jakiś syf i nie będzie to zgodne z prawdą "Polowa demka w programie, czytaj z zrozumieniem" A to mój problem, że Twój programik nie działa? xd skoro w csie demko działa każdemu normalnie, to chyba odpowiedź jest oczywista, że ten program to jakiś syf Edytowane 12 Sierpnia 2023 przez Ctac Przez h0t 2k, 12 Sierpnia 2023 Musisz zrozumieć o co w tym chodzi, żeby rozmawiać na temat tego :> Przez h0t 2k, 12 Sierpnia 2023 Polowa demka w programie, czytaj z zrozumieniem Przez ptwr, 12 Sierpnia 2023 Prosimy następnym razem używac opcji "edytuj" Przez Sorentino^, 12 Sierpnia 2023 Powiadomienie nie ma nic do tego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielli 571 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 38 minut temu, Ctac napisał: XDDDD demko zaczęło mi się nagrywać gdy dostałem powiadomienie na czacie o nagrywaniu takowym, tak więc akurat 10-20 sekund po rozpoczęciu gry, bo pewnie akurat te 10-20 sekund byłem na zminimalizowanym csie, bo mam w tle muzyke i pewnie sobie zmieniałem po zmianie mapki. To ja już nie wiem jakie masz te słuchawki skoro słyszysz wszystko w grze a w tle masz muzykę. Dziwna sprawa. 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ctac 25 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 (edytowane) 10 minut temu, NeySu. napisał: Co ma jedno do drugiego? xd nie napierdala mi muza na full, leci sobie w tle, z dupy wzięty kolejny argument I Ty naprawdę nie słyszysz jak awp strzela? hahah to jak wy w to gracie jak wam nawala awp z 10m a Wy nie słyszycie xd Edytowane 12 Sierpnia 2023 przez Ctac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banned for a clean game 339 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 (edytowane) Temat blokuję by nie było spamu.. EDIT: 5:29 -b, 5:39 -b, 12:27 -b, 12:31 -b, 20:51 -b Czysto UB Edytowane 12 Sierpnia 2023 przez Banned for a clean game pain>> discipline>> don't give up.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banned for a clean game 339 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 pain>> discipline>> don't give up.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi