Natkaaa 55 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 (edytowane) Nick gracza: PapeNNNN STEAMID/IP gracza: VALVE_2:0:1683827819 Serwer: Only DD2 #1 Data zdarzenia: 01.08.2023 11:40-12:30 na oko Opis sytuacji: Gram sobie i padłem i spectuje gracza i widze jak mu celownik przeskakuje, zakończyła się mapa i zaczyna kolejna trwa rudna pistoletowa padłem se i widze jak gość biegnie se do trupa wychyla z trupa na b widać przeskok, następnie cofa zabija 2 gości i widać same przeskoki, gdy wszedłem ponownie na serwer by wziąść jego id gość wyszedł z serwera: PapeNNNN dropped PapeNNNN opuscil gre Demko: https://megawrzuta.pl/download/dce9c8a398d0495873d161dbc137696d.html Rozpiska demka nie będzie podana dokładnie czasowo ponieważ nie działa mi viewdemo i musiałem odpalić na playdemo, ale jest to runda pistoletowa, wyjśćie z trupa na bombsite b, strzał w okno, przeskok, bez fraga +b Cofnięcie do trupa zabicie typa przeskok +b Zabicie typa patrząc na bombsite b z trupa przeskok +b Sorry za taką rozpiske ale mój cs'ik jest zjebany i nie pozwala mi odpalić demka na komendzie viewdemo :) , myślę ze gracz zostanie zbanowany Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez Giorgio1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik 459 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Czysto, nawet jeśli by coś było nie tak to bez ewidentych przeskoków czy czegokolwiek innego nie możemy go zbanować oceniając jedną runde. 1 Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik 459 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi