OSZKI 8 Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Nick: OSZKI STEAMID: STEAM_0:1:75221524 Serwer: dd2 #1 Data zdarzenia: 06.07.2023 22:30 Link do bana: http://psychasiada.pl/bansik/ban_list.php?bid=9691 Opis sytuacji: mam miec rozpisane demko xd https://zippysha.re/Xao9D10bz0/PsychaSiadaDD2_dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik 459 Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Z racji, że nie mogę admina na forum spingować to prosiłbym Ciebie @ h0t 2k z racji, że to Twój admin o powiadomienie, że ma rozpisać demko, czas 24h. Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 182 Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 (edytowane) To ja byłem, na innym nicku. Bo kolega dobrze wiedział, że będzie oglądany. Co do Ciebie @ OSZKI chwalenie się elo w csgo, itd nic Ci nie da XD 1 # Wyszedłeś z serwera i wszedłeś bo glupi nie jesteś i dobrze wiesz, że demo Ci się nagrywa, wiec jest nagrane demo tylko z momentu bana. 2 # Mamy HLTV, które niby nie jest wiarygodnym czynnikiem, ale jak nie możemy liczyć na demko z twojego pc, bo wychodziłeś i wchodziłeś na serwer standardowo co kilka minut, żeby demko Ci się resetowało, to rozpiszemy Cię z HLTV, lecz zrobię to jutro i edytuje post. Chyba, że komuś z moim adminów @ Admin Serwera 1.6 [DD2] będzie się chciało i ma więcej czasu, to zapraszam, ja swoją wersję również dodam. Godziny od 2023-07-06 21:23 do 22:31. /EDIT. oszkii1 - demko demo krótkie, ale można zauważyć spalone akcje :>. 16:55 - nie na glowie ale dostaje głowe? XD +B 19:32 - przeskok celownik sam na glowe idzie po strzale +B oszkii2 - demko trochę dłuższe i jeszcze więcej spalonych akcji :>. Tutaj widać, że kolega po wejściu na spect i wyjściu z niego [robił WG] zachowuje się inaczej, niż w poprzednich akcjach. :) 04:54 - przesok na glowe +b 06:13 - ymmm pozostawie to dla oceny XD 07:55 - polecam -1/4 oddaje strzał, po czym celownik przeskok robi na glowe odrazu. +b odrazu następna akcja po tej wyżej - zachowanie celownika, gdzie oddaje strzały i celownik ustawia się centralnie sam na glowie, zabija choc nie trafia w model xD +b 08:18 - przeciez on jest czysty.... XDDD +B 9:44 - celownik obok głowy - przeskok - glowa XDD +b 17:22 - do oceny XD 18:57 - przeskok =b Nie chciało mi się szukać więcej, ale jak będzie potrzeba, to znajdę więcej :>>>> @ AntyCheat CS 1.6 Zapraszam do dyskusji. demka: https://megawrzuta.pl/download/5d0695b04ffc98cf0efca1b986bf17fc.html Edytowane 7 Lipca 2023 przez h0t 2k 4 3 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSZKI 8 Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 (edytowane) wychodze z serwera i wchodze bo ciagle odchodze od komputera czy to na dwor czy to z psem czy to do dziewcyzny, mieszkamy we dwoje i pod nos nic nie bede dostawal, wyruzca mnie AFK SYSTEM nie ja sam wychodze co tez mozesz stary sprawdzic. Tak jak mowie daj mi ub, dalej bede kazdego lal po czepku jak wlezie, dalej bede biegal i bil glowy a potem sobie te demo rozpisz czy co wy tam chcecie zrobic. jak mowisz, ze macie hltv to tez sprawdzcie no sluchaj xd czy wiedzialem, ze bede ogladany? nie, nigdy mi sie to nie przytrafilo zeby ktokolwiek mi demo rozpisywal, sam ten wargod dal ci czyste i jasne dowody a ty dalej nie wierzysz stary ale no to nie moja sprawa xd plakac nie bede, szkoda, ze dzis juz nie pogram bo nie wiem kiedy znowu zawitam bo ciezka sprawa z czasem gdy ma sie tyle obowiazkow. nastepnym razem jak bedziesz chcial mnie sprawdzac to nie musisz znikac na vanishu czy jak to sie zwie, i tak cie widac, ze widniejesz na serwerze po liscie steam stary 3maj sie, milej nocy, czekam na ub po rozpisaniu // EDIT elo sie nie chwale lecz uwazam, ze jest to jakis wyznacznik poziomu, ktory reprezentuje a sam doskonale wiesz, ze ludzie w 1.6 to w 90% non steamy ktore gre pobraly bo moga za darmo wiec bicie ich nie jest jakims ogromnym klopotem gdy biegaja bez przerwy +w oraz bez SHIFT'a sory za 2 edycje, faceit - 30k kills z czego 15k to same głowy. Myslisz, ze od 8 lat nie dostałbym zadnego bana? Edytowane 6 Lipca 2023 przez OSZKI 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relik 21 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Oszki1.dem 16:42 przeskakuje ci celownik przez smoke na głowe +/-B 16:55 potem celownik ci skacze na twojego ziomka z drużyny, i na sam koniec na gali celownik ci przeskakuje na główke moje zdanie na +B 19:32 - dziwna akcja, celownik skacze, obejrzyj sam sobie ziomeczku to demko i zobacz co tam sie odprawia +B 0szki2.dem 04:54 -Stoisz na respie wyjmujesz kose i ci celownik leci za głową przeciwnika dla mnie +b 06:13 - Polecam sprawdzić na 1/4 strzelasz w ziemie i nagle ci przeskakuje na głowe +B 07:55 - Znów ta sama sytuacja polecam obejrzeć na 1/4 widać aima, 2 kill to nie wiem co tam się stało nie trafiłeś w model a tak i tak dostał w głowe a twój celownik tutaj wariował +b 08:18 - Aj oszki oszki znów skok celownika na głowę,i jeszcze drugi kill ziomek idzie na shifcie pickujesz i tap gdzie patrzysz w reklame nieźle się bawisz +B 9:44 - namierzałeś ziomka przez ścianę celownik ci poszedł odrazu na głowę jak go zabileś celownik poszedł dalej za martwym modelem, next kill też celownik skacze +b 17:22 - takie elo w tym cs go i full auto nie potrafisz?, celownik dalej skacze dla mnie +B 18:57 - Tutaj nie ma nic nawet do opisywania ewidentny aimlock +B Mimo ze nie jestem adminem, chciałem dodać swoje zdanie na ten temat, ponieważ wiekszość czasu spędzam na serwerze i planuje aplikować na admina Oszki od samego początku wydawał mi się podejrzany Przez Użytkownik, 7 Lipca 2023 Rozpiske daje tylko admin banujacy oraz czlonkowie UBT. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik 459 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Z tego co rozpisał @ h0t 2k ->>> demko1 - 16:55 - oglądałem to 4 razy, lecz na hltv ciężko dopatrzeć takie coś [ pov by był tutaj najlepszy ] +/-b 19:32 - dziwny przeskok na głowę po strzale aczkolwiek hltv to hltv, mogło to wyglądać naturalnie na povie niż na hltv, tak jak wyżej +/-b demko2 - 4:54 - niekoniecznie ale sekundę wcześniej po wyjęciu kosy można na 1/4 zauważyć jak celownik siedzi, dosłownie siedzi przez chwilę na głowie przeciwnika i podąża za nią 1:1 +b 6:13 - czysto -b 7:55 - spalone +b 8:18 - hltv to hltv, polagowane [ ciężko ocenić taki przeskok ] -/+b 9:44 - dziwne przeskoki +b 17:22 - clear -b 18:57 - naturalne -b Pomimo, że dużo akcji wygląda clear to jest demko oceniane na HLTV, gdzie ciężko ocenić małe przeskoki, różne ruchy nienaturalne celownika, lecz tutaj ewidentnie widać, że jest coś nie tak i według mnie demko jest spalone. Panie Mr.Faceit to, że masz na fc 2800elo w przeciągu 6-7 lat nie oznacza, że jesteś katem w 1.6, ta gra ma totalnie inną mechanikę machania tym celownikiem, a co może być dobrym tego przykładem? Ostatni turniej, w którym udział brał np. pevor mający 3400elo i w 1.6 poruszający się jak bot, gdzie random mixowicz z dzisiejszych czasów, by go w tej gierce nastukał. Czekam na rozpiskę @ el petuwerro coelho i temat zamykam, dla mnie jak już wspomniałem zostajesz na banie. 2 1 1 Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSZKI 8 Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 1. Nie chce mi się tłumaczyć, że gdybym cos mial to by ten wasz wargod od razu by przeskanował. 2. Mija 24h i dalej ban. 3. Na 16 osób na drużynę to normalnen ze mofe xelownikoem przez ścianę najezdzac na drugą osobę z enemy teamu xD przeciez to nierealne zebym patrzac przed siebie nie miał celownika na kims No chyba, że mam grac jak gość z uposledzeniem i w niebo patrzeć No to wtedy wasze rozumowanie zrozumiem 🤣 4. Do odpowiedzi z rozpiska jakiegoś randoma co spedza dziennie po pol dnia nie będę się dostosywal @ relik 5. W ogole zastanawia mnie "idzie ci celownika ma glowe" a w co mam celować jak od zawsze kierowałem się aimem za glowa? Rozumiem gdybym to byly jakieś nierealne ruchy w ulamku sekundy ale.kazdy jest normalnym strzałem, hltv nie oddaje z widokiem tak samo jak overwatch w csgo 😁 6. Inna mechanika gry? No jasne, jest prościej i mogę sie pobawic z zamkniętymi oczami niż być skupionym przez 50 minut 😅 7. I na koniec dodając czy mnie odbanujecie czy nie to w sumie lata mi kolo palki ale pokazuje to jaka dysponujecie niekompetencja i brakiem profesjonalizmu (patrzac na zachowanie tego opiekunka na chatboxie). Jako opiekun powinien dawać jakikolwiek przykład a zachowuje się jak relik pisząc 3 podanie na admina w ciągu tygodnia 😝 8. Od siebie jedynie - Czysto od 6 roku życia, to, że raz jakieś full auto nie wejdzie to się może zdarzyć, nie wszystkie będzie wchodzić, czy będzie ub czy nie to tak jak wyzej, nie jesteście jedyna serwerownia ale w sumie miło, że ktoś w moim gameplayu widzi jakies dziwne akcje. Pozwala mi to zaspokoić moje ego i dalej chodzić z głową w górze po takiej przerwie🤭 Elo Aaa i nie wiem czy jest jakiś crash log ale za 1 razem gdy mialem nagrywane demo to dostałem crash cs i nie wiedziałem o banie dlatego drugie demo jest takie krótkie ale tak jak pisałem wyzej, na spokojnie jestem w stanie wejsc i dalej grac tak samo bo tego nie zmienię a Ty możesz zovie nagrać kiedy yam bedziesz chciał demo i rozpisać je na nowo No chyba, ze glowa nie przepusci mysli by mnie odbanowac to pozostaniesz na swoim 😁 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptwr 1 000 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Demo1 16:42 - mam wrażenie, że zaśmierdziało tu trochę triggerem, +b 16:55 - tutaj raczej czyste. -b 19:32 - to raczej też czyste. -b Demo2: 4:54 - Tutaj akcja jest spalona, do 1. Chyba fov na nozu jest zbyt wysoki +++++b https://streamable.com/lepzxa Nie mamy raczej o czym tutaj dyskutować. 6:13 - -b 7:55 - +/-b 8:18 - tutaj nie wiem co sie odjebalo, ze frag leci ze srodka po 2 sekundach mi na longu wyskakuje chlop <xd> ale raczej +b 9:44 - tutaj nawet frag był triggerem w oknie, da sie to w latwy sposób poznać. +b 17:22- clear 18:57 - tutaj tez czysto. Podsumowując, sceptycznie byłem nastawiony do tego demka. Aż do momentu akcji 4:54 2 demka. W skrócie, spalony. Panu dziękujemy =) 1 1 1 1 f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptwr 1 000 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 2 f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi