Skocz do zawartości

Zablokowane Wywiad z Maci3k.

Użytkownik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

maciek.png 

W dzisiejszym dniu dowiemy się nieco więcej o jednym z naszych grafików - @  Maci3k .

Redaktor - @  ukuś

Odpowiadający - @  Maci3k

J9wRxeE.png.70755c3c6fe9c6ccfb5a098c7a0768dd.png

Cześć Maci3k. Cieszę się, że zgłosiłeś się do udzielenia wywiadu. Na samym początku przedstaw się nam nieco bliżej. Napisz podstawowe informację o sobie takie jak: Ile masz lat? Czym się zajmujesz? Jakie są Twoje zainteresowania?

Witam bardzo serdecznie, z tej strony Wasz najlepszy grafik o nicku Maci3k. Mam na imię Florian 8 czerwca skończyłem 16 lat, zajmuje się obecnie robieniem grafik na forum dla naszych użytkowników. Lubię wyjść z przyjaciółmi na podwórko, mam dobre branie na kobiety po prostu jestem w tym dobry, ostatnio właśnie do mnie taka napisała i już ją wyrwałem. Tylko moim najgorszym momentem było to, że zapomniałem o mojej kobiecie.

Haha typ podrywacza. Czy oprócz wyjścia z znajomymi oraz robieniem grafik interesujesz się czymś jeszcze? Może jesteś kibicem jakiegoś sportu?

Tak, jestem ultrasem Jagiellonii prawie cały czas chodzimy na ustawki i ogólnie jestem liderem, a tak na serio to jeszcze interesuję się transportem kolejowym.

Transport kolejowy na pewno ciekawy temat, aczkolwiek mam jeszcze jedno klasyczne pytanie, w jakim miejscu zamieszkujesz?

Te pytanie jest dosyć interesujące, mieszkam na Podlasiu w miejscowości Białystok. Tak mamy tutaj internet, więc  nie wiem co ludzi jeszcze bawi w tym, że ktoś mieszka w Białymstoku oczywiście  czasem można sobie zażartować, lecz ile można słuchać w kółko tego samego.

Czy masz może jakieś swoje ulubione miejsce w mieście, w którym spędzasz czas razem ze znajomymi?

No pewnie moim ulubionym miejscem jest park, gdzie dziewczyna siada na mnie, a ja robię swoje, a z kolegami to w kosza gramy na boisku.

Gdy zadałem Ci pytanie o to w jakim mieście mieszkasz wspomniałeś, że ludzie naśmiewają się z Twojego miasta, co uważasz o osobach, które zachowują się w ten sposób?

No niby można się pośmiać, ale nie cały czas. Co ja sądzę o takich ludziach? Zupełnie nic, niech sobie żyją, lecz jakby taka osoba się potknęła  i umarła nawet git by było, ale nie życzę nikomu śmierci po prostu przestańcie. Tak samo nie mówcie do ludzi, którzy mają depresje idź się zabij bo nie jest to w porządku jeśli osoba przeżywa trudny okres w życiu, a Ty mu mówisz "weź skocz pod pociąg".

Dość ciekawa oraz szczera opinia, aczkolwiek z racji, że zbliżają się wakacje to chciałbym się spytać, gdzie Ty zamierzasz je spędzić oraz jakie jest Twoje wymarzone miejsce do spędzenia czasu w ten wspaniały okres.

Już w lipcu wyruszam na podbój wód w Augustowie, a może tak się wydarzyć, że pojadę do Hajnówki po 2 dychy @ AIMSTAR997  wie o co chodzi. 

Ciekawa sprawa, aczkolwiek może chcesz rozwinąć podróż "podboju wód w Augustowie" na pewno użytkownicy są ciekawi o co takiego tutaj chodzi.

Po prostu lubię bawić się w wodzie, w sensie kąpać się jak mam wodę w wakacje w innej miejscowości to dla mnie już wszystko pasuje.

Okej, czyli preferujesz wakacje spędzać nad wodą niż w górach? Masz może jakieś swoje wymarzone miejsce, w które chciałbyś kiedyś się wybrać?

Nie mam wymarzonych miejsc, najlepsze miejsce jest blisko drugiej połówki lub poza miejscowością, w której mieszkasz...

Wspomniałeś o drugiej połówce, jaki jest Twój ideał dziewczyny?

Nie mam jakichś takich wymagań, wystarczy żeby mnie kochała i ładnie wyglądała, nie musi być  10/10.

Życzę Ci jak najlepszego i najdłuższego związku, wspomniałeś, że masz 16 lat, więc za dwa lata będziesz podchodził o ile będziesz chciał do prawka czy masz swój wymarzony samochód oraz taki, który masz w planie kupić na 18-ste urodziny?

Dziękuj bardzo, jeśli chodzi o prawko to nie, nie będę podchodził, ale jak już to bym chętnie kupił golfa albo bmw zależy w sumie.

Dobrze, czyli nie chcesz za szybko mieć prawa jazdy. Skąd wzięła się u Ciebie pasja na Counter Strike`a?

Zupełnie z niczego, w csa gram 4fun i w sumie coraz mniej.

Poznałeś w tej grze osoby, z którymi masz kontakt do dziś?

Oczywiście, że tak. Znajdą się takie osoby nawet i są na owym forum :D

Mógłbyś wymienić jedną z tych osób i napisać jak to się stało, ze się poznaliście i utrzymaliście kontakt?

No np. @ AIMSTAR997 od zawalenia miał tych nicków. Tomuś zajebisty chłopak zmienił się strasznie już od 2/3 lat się znamy.

Okej, pozdrawiamy Tomka. Jesteś osobą towarzyską czy może skrytą w sobie?

Zależy od sytuacji, czasem wole pobyć sam, ale też lubię porozmawiać z ludźmi :D

Dobrze zbliżamy się do końca, więc czas na psycho strzały.

Ulubiona pora roku?

Wiosna

Samochody czy motocykle?

Samochody

Pepsi czy cola?

Pepsi max

Horrory czy komedia?

Komedia

Popcorn czy nuggetsy?

Nuggetsy

Super. Czy chcesz na koniec wywiadu kogoś pozdrowić i dodać coś od siebie?

Chciałbym tylko pozdrowić całe forum bo nie mam czasu na rozmowę.  Zapracowany jestem, pozdrawiam.

Pozdrawiamy całe forum, a Ci dziękujemy Florianie za udzielenie wywiadu.

Wielkie podziękowania dla wytrwałych czytelników! 
Za wszystkie błędy przepraszam. 
Zostawcie komentarz, a będzie nam miło ❤️
Pozdrowienia! 🤙

Edytowane przez ukuś
  • Lubie to ! 2
  • +1 1
  • kekw 1
  • LOVE <3 3
  • Mistrzostwo 1

Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót
Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców?

• Gość odpiął/ęła ten temat

Ładniutki wywiad jak na pierwszy raz. :D

• Dzięki ! 1

Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie!

KLIK

A kitku lubisz?

KLIK

image.jpeg

• Gość przestał(a) promować temat
  • Gość zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie