BOSS 0 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Nick[z serwera]: BOSS STEAM ID: none Wiek: 17 Znajomość AMXX [1-10]: 5-7 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Boss/51.83.214.206:27015/ Chyba dobry :) Dlaczego Ty: Dlatego ja, że przydała by się pomoc na serwerze. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: TAK Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Nie umiem za bardzo rozpoznawać cheaterów. Obowiązkowa składka TAK/NIE?: NIE Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Troszkę miłej atmosfery, miłego grania oraz porządek. Kontakt: Forum, GG - 76704025 Edytowane 11 Czerwca 2023 przez BOSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 1 323 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 (edytowane) -konto pod podanie - podanie dla rangi Z tym GT, to Ty serio ? + Jedyny plus , za chęci. Daj się poznać ludziom na forum. Uważam, że nikt Ci nie da z du*y admina. Chyba że, znasz kogoś z administracji. Na chwilę obecną NIE. W sumie moje zdanie, jest tu bez znaczenia, ale lubię komentować userów z takimi podaniami. Trzymam kciuki 👌 może więcej osób, będzie odmiennego zdania, niż ja. Ps. Edit. Napisz podanie w szybkiej rekrutacji, będziesz miał większe szanse 👌 Edytowane 11 Czerwca 2023 przez WILLY WONKA Dodanie linku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 182 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Nie. - nie widziałem cie na serwerze ani razu chyba XD - Brak steam - GT słabe. 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi