ja. 0 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Nick: ja. STEAMID: nonsteam Serwer: KLASYK* [ONLY DD2] Data zdarzenia: 09.06.2023 - 17:23 Link do bana: http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=11289 Opis sytuacji: podejrzenie o haxy https://megawrzuta.pl/download/fe53f9ea057211f76dbaa25e0a276372.html Przez Monster, 9 Czerwca 2023 Wstaw poprawnego pova, albo BAN zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 697 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 @ Monster 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Wpisz na jakim nicku wszedles do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja. 0 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 12 minut temu, ja. napisał: Nick: ja. STEAMID: nonsteam Serwer: KLASYK* [ONLY DD2] Data zdarzenia: 09.06.2023 - 17:23 Link do bana: http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=11289 Opis sytuacji: podejrzenie o haxy https://megawrzuta.pl/download/fe53f9ea057211f76dbaa25e0a276372.html W takim razie skad mam go wziac jak to jest jedyny plik jaki mam? Wchodzilem na nicku ja. I na takim gralem. Demo jest z jakiegos starego grania i nie mi tlumaczyc dlaczego tak jest, wrzucilem to co mam w folderze. tego co widze demo jest z zeszlego tygodnia jak jeszcze mialem problemy z odwroconym dmg, dzisiaj gralem pierwszy raz od tamtej pory i ten plik ktory wyslalem jest jedynym jaki mam w folderze z csem, prosze sprawdzic czy poraz kolejny problemy nie sa po waszej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 @ UNKNOWN Eldorado Przez ETN, 9 Czerwca 2023 Jeżeli gracz nie wstawi odpowiedniego pova to ban zostaje. Jakoś nikt nie ma problemu tylko jedna osoba i demko z tamtego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja. 0 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 (edytowane) Po pierwsze to z jakiej racji mam dostac bana skoro nie moge wrzucic pliku ktorego nie ma? Po drugie skoro admin byl na serwerze i ogladal moje granie to niech wrzuci swoj pov i bedzie widac wtedy moje akcje. Po trzecie gratuluje ze ja dostałem bana a niejaki "rewolwerowiec" ktore latal odpalony az milo gral sobie dalej mimo ze zglaszalem to wielokrotnie,ah tak zapomnialem mial gorsze statsy odemnie? Wiem ze moje zale tutaj nic nie dadza ale zeby dac komus perma to trzeba mu cos udowodnić, ja sie obronić nie moge i to nie z mojej winy bo to nie ja nagrywam i zapisuje te demka, hltv nie macie? Kolejna sprawa to skoro powinieniem miec inne demko to skad wzialem to ktore wrzuciłem? Edytowane 9 Czerwca 2023 przez ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 697 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 @ Monster ? Co z povem rozpisać z hltv Przez Monster, 10 Czerwca 2023 Ja będę na PC nie wiem kiedy tera, porządki robię 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Pova musi mieć, każdy posiada pova brak pova brak UB! Brak pova oznacza wpisaniem „stop” w consoli co oznacza brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja. 0 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Piekne tlumaczenie bo juz pewnie zobaczyles ze nic mam, szkoda sobie wami glowe zawracac i czas marnowac. Z premedytacja wylaczalem demka zeby nie moc udowodnic swojej racji, genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 697 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi