Słabiutko. 1 372 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 (edytowane) Spędziłam tutaj mnóstwo czasu, mnóstwo włożyłam - więc napisze po prostu pożegnanie dla niektórych osób. Dziękuję wszystkim, za danie szansy na wszystkich stanowiskach, na których byłam. @ SK atusiek - Próbowałeś to ratować, nie wyszło. Dzięki za wszystko. Najbardziej dziękuję @ Cwaniak[t] za pomoc jako Opiekun, jako moderator - włożyłeś mnóstwo pracy i serca w serwer, w forum, należą Ci się brawa! Zbyt dużo osób musiałabym tu wymieniać, czego aktualnie nie chce mi się robić - wymienię osoby z którymi spędziło mi się najlepsze miesiące tutaj i na DD2. @ DON KASJO KROL , @ DOBEREK , @ CzArNa , @ DaJa z wami gra była zajebista na dd2, nie może być inaczej. @ Gremar Ty pijaczku, my to nadal mamy kontakcik! @ sadness - Bartuuuś, z Tobą to było najlepiej na dd2, gdy z AWP sie puszczałeś! My nadal się trzymamy @ Obi-Wan Kenobi - Twoja praca w typerce jest niezastąpiona, obyś robił to tak długo, jak będziesz miał na to siły. @ Maniek Ty wariacie, z Tobą to nigdy nudy nie było, najlepsza osóbka z jaką mogłam współpracować. @ Jo nie chciał ツ @ goha nie lubi nikity - powodzenia życzę, dobrą robotę robić, mimo spiny z @ goha nie lubi nikity to i tak super ekipka. @ Admin Serwera 1.6 [DD2] - wam również dziękuję za wspaniały czas na dd2, mam nadzieję, że będzie wam się wiodło tutaj super ale nadal kontakcik mamy, KC WAS! @ RIDE! jesteś super, nie zmieniaj się. Ja się trzymam, Ty też się nie puszczaj. Pozdrawiam wszystkich, Jak kogoś pominełam, to wybaczcie. Powodzenia. Edytowane 8 Czerwca 2023 przez Słabiutko. 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 441 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Dzięki lofffki ❤ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 182 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 1 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNa 102 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Nie to się nie dzieje ale również dziękuję Ania ❤️ jesteś przesympatyczna osoba nie zmieniaj się mimo wszystko 3maj się uważaj na siebie Kocham 😍🥰❤️ będę tęsknić 😪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 7 minut temu, CzArNa napisał: Nie to się nie dzieje ale również dziękuję Ania ❤️ jesteś przesympatyczna osoba nie zmieniaj się mimo wszystko 3maj się uważaj na siebie Kocham 😍🥰❤️ będę tęsknić 😪 jeszcze się spotkamy piękna! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 2 021 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Powodzenia i z fartem mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 834 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 329 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 3maj fason Strzałka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 730 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Narazie @ Słabiutko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaJa 191 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Trzymaj się Słabiutko jeszcze się znajdziemy jak kiedyś po czasie na serwerku hah ^^💘 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 607 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 048 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 nie rozumiem gdziejest pozegnanie skierowane do mnie Ania, przeciez ja cię jak matkentraktowalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi