Skocz do zawartości

Zablokowane [POŻEGNANY]słabiutko wylatuje :)

Słabiutko.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Spędziłam tutaj mnóstwo czasu, mnóstwo włożyłam -  więc napisze po prostu pożegnanie dla niektórych osób.

Dziękuję wszystkim, za danie szansy na wszystkich stanowiskach, na których byłam. 

@   SK atusiek  - Próbowałeś to ratować, nie wyszło. Dzięki za wszystko. 

Najbardziej dziękuję @   Cwaniak[t]  za pomoc jako Opiekun, jako moderator -  włożyłeś mnóstwo pracy i serca w serwer, w forum, należą Ci się brawa! 

Zbyt dużo osób musiałabym tu wymieniać, czego aktualnie nie chce mi się robić -  wymienię osoby z którymi spędziło mi się najlepsze miesiące tutaj i na DD2.

@   DON KASJO KROL , @   DOBEREK , @   CzArNa , @   DaJa z wami gra była zajebista na dd2, nie może być inaczej.

@   Gremar  Ty pijaczku, my to nadal mamy kontakcik!

@ sadness - Bartuuuś, z Tobą  to było najlepiej na dd2, gdy z AWP sie puszczałeś! My nadal się trzymamy <3 

@ Obi-Wan Kenobi  - Twoja praca w typerce jest niezastąpiona, obyś robił to tak długo, jak będziesz miał na to siły.

@ Maniek  Ty wariacie, z Tobą to nigdy nudy nie było, najlepsza osóbka z jaką mogłam współpracować.

@ Jo nie chciał ツ  @ goha nie lubi nikity  - powodzenia życzę, dobrą robotę robić, mimo spiny z @ goha nie lubi nikity  to i tak super ekipka. 

@ Admin Serwera 1.6 [DD2] - wam również dziękuję za  wspaniały czas na dd2, mam nadzieję, że będzie wam się wiodło tutaj super  ale nadal kontakcik mamy, KC WAS! <3 

@ RIDE!  jesteś super, nie zmieniaj się. 

Ja się trzymam, Ty też się nie puszczaj.

Pozdrawiam wszystkich, Jak kogoś pominełam, to wybaczcie. 

Powodzenia. 

Edytowane przez Słabiutko.
  • LOVE <3 3
  • Mistrzostwo 1
  • Przykro mi 2

645c85f4d6f0063aae167de0.png.f4a7a398aafa1cad5e9ee651e7efea2d.png

:witaj:

• +1 1

image0-7-1.gif.2bf89201993c0e2bcdf5007027cb307c.gif

a_0a5861eacbd8b268a3ec048a4c4823fa.gif.c4c961dc5219a5d62150abc4c3c6ce7d.gif

𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡

𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚

image0-7-1.gif.2bf89201993c0e2bcdf5007027cb307c.gif

Nie to się nie dzieje ale również dziękuję Ania ❤️ jesteś przesympatyczna osoba nie zmieniaj się mimo wszystko 3maj się uważaj na siebie Kocham 😍🥰❤️ będę tęsknić 😪

• LOVE <3 1

7 minut temu, CzArNa napisał:

Nie to się nie dzieje ale również dziękuję Ania ❤️ jesteś przesympatyczna osoba nie zmieniaj się mimo wszystko 3maj się uważaj na siebie Kocham 😍🥰❤️ będę tęsknić 😪

jeszcze się spotkamy piękna! :loveit:

• LOVE <3 1

645c85f4d6f0063aae167de0.png.f4a7a398aafa1cad5e9ee651e7efea2d.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie