SK atusiek 440 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Witam, z racji tego że z niektórymi osobami nie mam zamiaru więcej współpracować, ze względu na brak szacunku i wdzieczności pracy włożonej przez caly zespól wypisuje i odchodze z projektu. Z dniem dzisiejszym wszystko co jest zwiazane z tym forum nie chce, by bylo łączone z moją osoba. @ archonek oraz @ RIDE! podejmą decyzje co sobie z tym zrobia. Dzięki wszystkim @ Użytkownik oraz @ Kobieta za danie szansy, docenienie przez większosc pracy wlozonej, oraz za dobre jak i te gorsze chwile! Dziękuje równiez mojej załodze ktora zapierdala od rana do nocy zeby cos było. LOFF @ Słabiutko. i @ Cwaniak[t] dzięki za pomoc w najtrudniejszych momentach. To był fajny czas :) Nie żegnamy się bo nikt nie umiera tylko mowimy sobie do zobaczenia! Jezeli ktos bedzie chetny rozmowa z moja osoba to zapraszam na tsa: xxxxl jest to ts 10 slotowy wiec nie jest to zadna reklama Przepraszam wszystkich których zawiodłem albo nie spełniłem oczekiwań. WUJEK WAS KOCHA, WSZYSTKIEGO DOBREGO ❤❤ P.S Wymagajcie zawsze szacunku do włożonego przez Was serca 😍❤ Przez CwaniaK, 9 Czerwca 3.21 Zakazuje się oznaczania grup użytkownik/kobieta w postach, odpowiedziach itd. Oznaczyć grupę użytkownik/kobieta może tylko Administracja forum w ważnych ogłoszeniach. - Słowne 2 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrams 91 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Powodzenia w karierze tiktokera 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 1 983 Opublikowano 8 Czerwca Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Co ta miłość robi z ludźmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 180 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Powodzenia. 1 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 037 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca pdw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca I tak się słyszymy lofki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin HEDOPIZGATOR 762 Opublikowano 8 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca nie zegnamy się Adi, jesteśmy nadal w stałym kontakcie przyjacielu z clasha, buziaki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Margaret Goha Maju Maj 1 301 Opublikowano 8 Czerwca V.I.P Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Lovvvvv atusiek ♥️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 949 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Tatusiu, nie zapomnij, że jestem twoim dzieckiem. Dzięki, że że mną byłeś w tych trudnych dla mnie chwilach i przekonałeś mnie do powrotu. Nie żegnamy się, wpadnę na tska, buźka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 834 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Siema I powodzenia wbijania platyny w lolu i z fartem mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufen 261 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaJa 34 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNa 102 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Trzymaj się powodzenia z Fartem 💪👊 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 713 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Trzymaj się będę godnym zastępcą :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 778 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Co wy odwalacie ? SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Wahnsinn 526 Opublikowano 8 Czerwca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Trzymaj się ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz Turnieju 2vs2 LOL blaze 746 Opublikowano 8 Czerwca Mistrz Turnieju 2vs2 LOL Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Elo, kiedy 1v1 na ziggsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Monster 440 Opublikowano 8 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Trzymaj się mistrzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 440 Opublikowano 8 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 1 godzinę temu, blaze napisał: Elo, kiedy 1v1 na ziggsy Dawaj cwaniaczku 🤣 ziggs pszczolka jest mocarny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 592 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Teraz pytanie czy mam Cię żegnać czy poczekać 1-2 dni aż wrócisz na rangi jak np. ostatnio @ archonek , zmieniają wam się te nastroje jak pojebane @ RIDE! dawaj 2 nowych właścicieli @ diegoez20 i @ Ruski Bot będą idealni. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DESTRO1g 74 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca chwilke mnie nie było a tu tyle zmian. trzymaj się atusiek, powodzonka dalej :) 1 Bądź konsekwentny, trzeźwo oceniaj sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 9 Czerwca 1337 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi