SK atusiek 441 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Witam, z racji tego że z niektórymi osobami nie mam zamiaru więcej współpracować, ze względu na brak szacunku i wdzieczności pracy włożonej przez caly zespól wypisuje i odchodze z projektu. Z dniem dzisiejszym wszystko co jest zwiazane z tym forum nie chce, by bylo łączone z moją osoba. @ archonek oraz @ RIDE! podejmą decyzje co sobie z tym zrobia. Dzięki wszystkim @ Użytkownik oraz @ Kobieta za danie szansy, docenienie przez większosc pracy wlozonej, oraz za dobre jak i te gorsze chwile! Dziękuje równiez mojej załodze ktora zapierdala od rana do nocy zeby cos było. LOFF @ Słabiutko. i @ Cwaniak[t] dzięki za pomoc w najtrudniejszych momentach. To był fajny czas :) Nie żegnamy się bo nikt nie umiera tylko mowimy sobie do zobaczenia! Jezeli ktos bedzie chetny rozmowa z moja osoba to zapraszam na tsa: xxxxl jest to ts 10 slotowy wiec nie jest to zadna reklama Przepraszam wszystkich których zawiodłem albo nie spełniłem oczekiwań. WUJEK WAS KOCHA, WSZYSTKIEGO DOBREGO ❤❤ P.S Wymagajcie zawsze szacunku do włożonego przez Was serca 😍❤ Przez CwaniaK, 9 Czerwca 2023 3.21 Zakazuje się oznaczania grup użytkownik/kobieta w postach, odpowiedziach itd. Oznaczyć grupę użytkownik/kobieta może tylko Administracja forum w ważnych ogłoszeniach. - Słowne 2 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrams 204 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Powodzenia w karierze tiktokera 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Co ta miłość robi z ludźmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 182 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Powodzenia. 1 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 048 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 pdw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 I tak się słyszymy lofki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krowa ptwr 993 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Krowa Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 nie zegnamy się Adi, jesteśmy nadal w stałym kontakcie przyjacielu z clasha, buziaki! 1 f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Lovvvvv atusiek ♥️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 958 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Tatusiu, nie zapomnij, że jestem twoim dzieckiem. Dzięki, że że mną byłeś w tych trudnych dla mnie chwilach i przekonałeś mnie do powrotu. Nie żegnamy się, wpadnę na tska, buźka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 2 021 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Siema I powodzenia wbijania platyny w lolu i z fartem mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufen 383 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaJa 191 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNa 102 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Trzymaj się powodzenia z Fartem 💪👊 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 730 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Trzymaj się będę godnym zastępcą :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 1 323 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Co wy odwalacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wahnsinn 157 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Trzymaj się ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 834 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Elo, kiedy 1v1 na ziggsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Trzymaj się mistrzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 441 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 1 godzinę temu, blaze napisał: Elo, kiedy 1v1 na ziggsy Dawaj cwaniaczku 🤣 ziggs pszczolka jest mocarny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 607 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Teraz pytanie czy mam Cię żegnać czy poczekać 1-2 dni aż wrócisz na rangi jak np. ostatnio @ archonek , zmieniają wam się te nastroje jak pojebane @ RIDE! dawaj 2 nowych właścicieli @ diegoez20 i @ Ruski Bot będą idealni. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DESTRO1g 74 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 chwilke mnie nie było a tu tyle zmian. trzymaj się atusiek, powodzonka dalej :) 1 Bądź konsekwentny, trzeźwo oceniaj sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi