Skocz do zawartości

Zablokowane [PRZYJĘTA]Skarga na Słabą.

h0t 2k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: @ h0t 2k  

Nick Oskarżonego: @ Słabiutko.

Powód: Dziecinne podejście, wykazywanie wyższości.

Data: 07.06.2023.

Dowód:

Zacznijmy od tego, że @   KeN  Powiedział poprzez mikrofon, Hot graj coś. "Na co odparłem, że nie chce mi się, jak widzę"

A co widziałem? To, że zgłaszałem na u@ Gracza, a Wieczorek strzelał sobie dalej, Anka sobie dalej afczyła. Jak to mowiłaś anka? Kolesiostwo? :>

Cytat

[CHUJE] [Gold Nova I] [*SVIP*] *DEAD* hot2kkkkkkkkkkkkkkk. :  nie chce mi sie

Big Dan (RADIO): Fire in the hole!
[CHUJE] [Gold Nova I] [*SVIP*] *DEAD* hot2kkkkkkkkkkkkkkk. :  jak widze

anka jak zwykle każdą wypowiedź bierze do siebie, to już nie pierwszy raz.... Gdy nie dokończyłem zdania, to nie ma tematu Ciebie SŁABA, a że masz kija w dupie i odbierasz wszystko osobiście, to twój problem nie mój.

Anka odparła owa wiadomością, gdzie nawet nie było to skierowanie for Ty. :>

Cytat

[Beeeejbiczkiii] [Silver IV] [*SVIP*] *DEAD* Słabiutko. :  to wyjdz

Zapytałem Słabą z kultury, czy ktoś pytał, to odpowiedziała w sposób chamski, gdzie jako "administrator Forum, opiekun serwera" powinna pokazywać "klasę" jak to nazywa anka :> choć sama jej nie ma.

Cytat

[CHUJE] [Gold Nova I] [*SVIP*] *DEAD* hot2kkkkkkkkkkkkkkk. :  ktos pytal

Big Dan (RADIO): Fire in the hole!
[Beeeejbiczkiii] [Silver IV] [*SVIP*] *DEAD* Słabiutko. :  nikt Cie tu nie potrzebuje w sumie :)

Odparłem, że też jej nikt tutaj nie potrzebuje oraz @   KeN  też odparł tak samo. 

Cytat

[CHUJE] [Gold Nova I] [*SVIP*] *DEAD* hot2kkkkkkkkkkkkkkk. :  ciebie tez

[archonSZTANGApeek] [Gold Nova III] [*SVIP*] *DEAD* K e N :  ja go potrzbuje

[archonSZTANGApeek] [Gold Nova III] [*SVIP*] *DEAD* K e N :  ale ty mozesz

[archonSZTANGApeek] [Gold Nova III] [*SVIP*] *DEAD* K e N :  isc'

Po czym słaba, pokazuje kolejny raz swoją wyższość, gdzie tak na prawdę jej nick opisuje jej istotę.

Cytat

[Beeeejbiczkiii] [Silver IV] [*SVIP*] *DEAD* Słabiutko. :  to wyjdziesz razem z nim :>

Chciałbym, aby @ archonek  Lub @ SK atusiek  oraz @ CwaniaK  Rozpatrzyli ową skargę, bo powtarza się to nagminnie na serwerze, jakieś głupie odparcia w moja  stronę, zbędne prowokacje pani słabej, później kończą się dla mnie banem, ponieważ pokazuje swoją wyższość. 

Tak płakałaś na grupie "adminów" i narzekałaś, że syf jest na forum, że każdy Cię wkurwia, że składasz rezygnację. Szkoda, że tego nie zrobiłaś, na pewno byśmy nie zauważyli, że Cię tu nie ma.

Dostałem Degradację, za rzekome "karygodne zachowanie" Lecz to Ty masz kija w dupie, a nie ja. Zbędne prowokacje z twojej strony wychodziły i nikt nie narzekał i nie płakał. Lecz gdy już nie idzie po twojej myśli, to właśnie wykazujesz swoją wyższość :). 

Proszę o wystosowanie jakiegoś upomnienia w stronę słabej, bo robi się to co najmniej żenujące. 

Chciałbym, aby również Panna A. Przedstawiła Konkretne dowody, na  rzekomo, moje "Karygodnego Zachowania". Ponieważ, nie wydaje mi się aby mówiąc prawdę moje zachowanie było karygodne.

Edytowane przez h0t 2k
  • Lubie to ! 4
  • +1 2
  • Mistrzostwo 1

image0-7-1.gif.2bf89201993c0e2bcdf5007027cb307c.gif

a_0a5861eacbd8b268a3ec048a4c4823fa.gif.c4c961dc5219a5d62150abc4c3c6ce7d.gif

𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡

𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚

@ Słabiutko. chciałbym poznać twoją wersje wydarzeń, proszę również potencjalnych świadków całego zajścia o wypowiedź na ten temat.

• Lubie to ! 1

IMG_3591.gif

• Krowa

konfitura teraz plakac tu przyszla xD
Edytując temat "dziecinne zachowania" czy może przytoczyć Ci logi Twoich słow jako administrator na serwerze? Ty coś mówisz o dziecinadzie?

Edytowane przez sadness
  • kekw 1
  • Mistrzostwo 3

30 minut temu, sadness napisał:

konfitura teraz plakac tu przyszla xD
Edytując temat "dziecinne zachowania" czy może przytoczyć Ci logi Twoich słow jako administrator na serwerze? Ty coś mówisz o dziecinadzie?

Jasne. Przetocz mi. Obrońco świata, panie HVH. 
Tylko jak już wspomniałem w rozmowie z jednym z Administracji członkiem, na serwerze poprzez rozmowę z adminami, lub u@ było brane pod żart. Czy to z wieczorkiem, czy z kimś innym. Jeżeli ktos nie posiada dystansu, to już jego problem. Gdxie tutaj jest płacz? Rozróżnić proszę normalna skarge, za beznadziejne zachowanie od płaczu, panie konfitura. Bo widocznie, przyszedłeś teraz zabłysnąć, lecz liżąc dupe nie zabłyśniesz. Jakoś na ts rozmawiałeś wiele razy, nigdy nic do powiedzenia nie miałem, a teraz przychodzisz i chcesz pokazać swoją „dojrzałość”? Z której strony? Chyba tej od dupy. Lepiej idź pobaw się w „SELL SEETY” niż zbędnie komentować skargę, która Cię nie dotyczy. ;) 

Edytowane przez h0t 2k

Więc tak. Piszesz coś o wywyższaniu się @ Słabiutko. , a Ty kur*a co robiłeś jako Admin? Sam pało bita, banowałeś ludzie o chuj wie co i ich sam prowokowałeś na czacie.Nawet mnie wywyzyales na u@ za to, że Cię parę razy zabiłem i pisząc np. "Ty kurwo" i jeszcze innych wyzwiska. Już wtedy Ci odpierdalało, wiec został zrobiony z Tobą porządek, a nawet i dobrze , bo chuj wie co byłoby potem, a teraz tu piszesz jakieś swoje pierdolamento. Ty już pisząc " Nie chcę mi się, jak widzę"  to już było skierowane w jej stronę. Także chłopie sam ja prowokujesz na każdym kroku i sam masz kija w dupe, bo nie możesz przeboleć Degradacji za swoje szczeniackie zachowanie.

• +1 1
  • kekw 1
  • Mistrzostwo 1

giphy.gif

34 minuty temu, ʙᴀƦᴛᴀꜱ061 napisał:

Więc tak. Piszesz coś o wywyższaniu się @ Słabiutko. , a Ty kur*a co robiłeś jako Admin? Sam pało bita, banowałeś ludzie o chuj wie co i ich sam prowokowałeś na czacie.Nawet mnie wywyzyales na u@ za to, że Cię parę razy zabiłem i pisząc np. "Ty kurwo" i jeszcze innych wyzwiska. Już wtedy Ci odpierdalało, wiec został zrobiony z Tobą porządek, a nawet i dobrze , bo chuj wie co byłoby potem, a teraz tu piszesz jakieś swoje pierdolamento. Ty już pisząc " Nie chcę mi się, jak widzę"  to już było skierowane w jej stronę. Także chłopie sam ja prowokujesz na każdym kroku i sam masz kija w dupe, bo nie możesz przeboleć Degradacji za swoje szczeniackie zachowanie.

Po 1. To powinieneś utkać pizde jak nie jesteś proszony. 
a jak już próbujesz się wychylić to jak pies z podkulonym ogonem. Gdy graliśmy razem, kilkukrotnie na wzajem sobie dogadywaliśmy, lecz w tamtym momencie nie odbieraleś tego żartem, wiec jeżeli Cię to uraziło, to Przepraszam. Lecz to było for fun. Pisząc „ Nie chce mi się, jak widzę” było skierowane ogólnie, nie z premedytacja do Anki. Pisałem kilkukrotnie na u@ nikt nie zareagował i bardziej chodzi mi o to, niż ze Anka sobie gra. Od pewnego czasu, odpuściłem sobie i nawet jak Anka wchodziła na serwer, to pisałem „Cześć Anka” z grzeczności, bo mieliśmy „prywatnie” kontakt dobry przed całym zajściem. 
Gdy jeszcze pełniłem funkcje admina, i graliśmy razem z wieczorkiem, to cały czas spbie dogadywaliśmy, wyzywaliśmy, nikt nie płakał. A ty najwidoczniej odebrałeś to w inny sposób niż Adaś. ;) 

Jeszcze co do banowania osób, za „chuj wie co” który ban jest za nie wiadomo co? Jakis powód jest nie jasny? 

IMG_2234.png

IMG_2235.png

Edytowane przez h0t 2k

•  CwaniaK zablokował(a) ten temat

Siema! Jako iż nie potraficie się zachować, rozwiążemy to w inny sposób. Teraz czekam na odpowiedzi z obu stron, na ten czas temat zablokowany ze względu wpisów nie na temat.

Do zobaczyska

• Dzięki ! 1

IMG_3591.gif

Sprawa między @ h0t 2k  a @ Słabiutko. została wyjaśniona w wiadomościach prywatnych. Jako iż sprawa wyjaśniona, wspólnie doszli do porozumienia więc zamykam.

2EL8s4N.png

• Lubie to ! 1
  • BAN ! 1
  • Dzięki ! 2

IMG_3591.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie