Aysza ツ 949 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Podkreślam walory urodowe niejednej kobiety. Idealnie nadaje się na różnego rodzaju uroczystości, jak i luźniejsze wypady. Choć kobietki często dużo noszą w swoich torebkach, znajdzie się tam miejsce i dla mnie. Mogę w swoim składzie posiadać zarówno substancje odżywcze, jak i koloryzujące, czym jestem? -PUNKTACJA- 1 POPRAWNA ODPOWIEDŹ > 3PT 2 POPRAWNA ODPOWIEDŹ > 2PT KAŻDA KOLEJNA POPRAWNA ODPOWIEDŹ > 1PT POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Ujnieforum 137 Opublikowano 8 Czerwca Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Szminka ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 037 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca szminka/ pomadka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonimm 34 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 0.5 żubrówki 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 949 Opublikowano 9 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) 1 POPRAWNA ODPOWIEDŹ > 3PT @ misi3k 2 POPRAWNA ODPOWIEDŹ > 2PT @ Olka KAŻDA KOLEJNA POPRAWNA ODPOWIEDŹ > 1PT @ Anonimm > 1PT (za kreatywność, która nawet zgadza się z opisem) Edytowane 9 Czerwca przez Jo nie chciał ツ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi