Aysza ツ 949 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Choć mam cztery nogi to sam nie dam rady się poruszać. Inni muszą decydować, w którym miejscu się aktualnie znajduje. Często jestem popychany, mogę być wykonany z różnych materiałów. Kiedy nic mi nie dolega trzymam sztywno równowagę. Czym jestem? -PUNKTACJA- 1 POPRAWNA ODPOWIEDŹ > 3PT 2 POPRAWNA ODPOWIEDŹ > 2PT KAŻDA KOLEJNA POPRAWNA ODPOWIEDŹ > 1PT POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Ujnieforum 137 Opublikowano 5 Czerwca Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Stół 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Lotencjusz 625 Opublikowano 5 Czerwca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Stołem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Psychol Mrok ciemności 1 240 Opublikowano 5 Czerwca Zasłużony Psychol Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Stół z powyłamywanymi nogami 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 037 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) albo abrams albo krzesło Edytowane 6 Czerwca przez Olka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 713 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Wóz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 949 Opublikowano 6 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 1 POPRAWNA ODPOWIEDŹ > 3PT @ misi3k 2 POPRAWNA ODPOWIEDŹ > 2PT @ Lotencjusz KAŻDA KOLEJNA POPRAWNA ODPOWIEDŹ > 1PT @ Obi-Wan Kenobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi