Aysza ツ 958 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Czy uważasz, że technologia wpływa na nasze relacje międzyludzkie? Dlaczego? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 048 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wahnsinn 168 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Uważam że technologia jak najbardziej wpływa na nasze relacje międzyludzkie, niestety nie w dobrym tego słowa znaczeniu gdyż ludzie ukrywają swoją prawdziwą tożsamość oraz nie koniecznie zachowują się jak w prawdziwym życiu. Co może wprowadzać w błąd gdy dana osoba wydaje się cicha i spokojna irl, w internecie jest kimś innym niż rzeczywiście jest, przez co trudniej jest nam poznać taką osobę ponieważ nie do końca wiesz jak ta osoba reaguje na poszczególne tematy. Mam nadzieje że to co napisałem ma sens xd pozdrawiam fanów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 048 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 10 godzin temu, CwaniaK napisał: Uważam że technologia jak najbardziej wpływa na nasze relacje międzyludzkie, niestety nie w dobrym tego słowa znaczeniu gdyż ludzie ukrywają swoją prawdziwą tożsamość oraz nie koniecznie zachowują się jak w prawdziwym życiu. Co może wprowadzać w błąd gdy dana osoba wydaje się cicha i spokojna irl, w internecie jest kimś innym niż rzeczywiście jest, przez co trudniej jest nam poznać taką osobę ponieważ nie do końca wiesz jak ta osoba reaguje na poszczególne tematy. Mam nadzieje że to co napisałem ma sens xd pozdrawiam fanów Kuba to chyba twoja najdłuższa sensowna wypowiedź jaka kiedykolwiek widziałam, superowe pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalyFiFi 159 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi