Skocz do zawartości

Zablokowane #363 - Psycho pytanie dnia

Aysza ツ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

image.png

Czy uważasz, że technologia wpływa na nasze relacje międzyludzkie? Dlaczego?

• Lubie to ! 2

Screenshot_20240808_133038_Chrome.jpg.acf54556ae94b833cdbff77947d3fc39.jpg

Uważam że technologia jak najbardziej wpływa na nasze relacje międzyludzkie, niestety nie w dobrym tego słowa znaczeniu gdyż ludzie ukrywają swoją prawdziwą tożsamość oraz nie koniecznie zachowują się jak w prawdziwym życiu. Co może wprowadzać w błąd gdy dana  osoba wydaje się cicha i spokojna irl, w internecie jest kimś innym niż rzeczywiście jest, przez co trudniej jest nam  poznać taką osobę ponieważ nie do końca wiesz jak ta osoba reaguje na poszczególne tematy. 

Mam nadzieje że to co napisałem ma sens xd pozdrawiam fanów :3:

• Lubie to ! 1

IMG_3591.gif

10 godzin temu, CwaniaK napisał:

Uważam że technologia jak najbardziej wpływa na nasze relacje międzyludzkie, niestety nie w dobrym tego słowa znaczeniu gdyż ludzie ukrywają swoją prawdziwą tożsamość oraz nie koniecznie zachowują się jak w prawdziwym życiu. Co może wprowadzać w błąd gdy dana  osoba wydaje się cicha i spokojna irl, w internecie jest kimś innym niż rzeczywiście jest, przez co trudniej jest nam  poznać taką osobę ponieważ nie do końca wiesz jak ta osoba reaguje na poszczególne tematy. 

Mam nadzieje że to co napisałem ma sens xd pozdrawiam fanów :3:

Kuba to chyba twoja najdłuższa sensowna wypowiedź jaka kiedykolwiek widziałam, superowe pozdrawiam!

• Dzięki ! 1

image.png.6d796f8c6213408aaf33f041a8cc63bc.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie