Skocz do zawartości

Zablokowane [UB][Odwołanie] NicK

ptrk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick:  ptrk
STEAMID:  http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=11071

Serwer: klasyk dd2
Data zdarzenia:  03.06.2023 21 00
Link do bana: http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=11071

Opis sytuacji:  mam wstawic ssy ale nie ma to wrzucam demko

https://files.fm/u/4m8cw5yzp

3 godziny temu, UNKNOWN Eldorado napisał:

Dlaczego nie masz screenów? @ Sebastian. Chrypka nadales bana, a nie zrobiłeś ssów?

Ssy robią się automatycznie jeśli jest powód wstaw ssy na psychasiada.pl

Przez ETN,

Zwróć uwagę na powód bana widać, że jest inaczej niż przy ssach bo masz buźkę na komcu

Przez Itachi Uchiha,

Dzieki za informacje,jest tak jak mowisz

645e615f7c006af50d19e5d6-1.png.0dbf527742aa53a477674473dd21f9bd.png

Nie wiem czy macie wgrany taki plugin, co w ktoryms miejscu pokazuje ze robiane sa SSY 'Mam cie cwaniaczku' czy cos takiego, ale na moim POV tego nie widac, chyba, ze to nie jest wychwycane przez ten POV plugin nie wiem nie znam sie .

Edytowane przez ptrk

posłuchaj kolego. na moje widniało że namierzasz przez ściany przeciwników oddając strzały przy bliższym podejściu do Ciebie, może słyszałeś kroki, może był inny współczynnik tego że tak postępowałeś, na moje dostałeś banicje za prefire*, no-recoil. jeśli na tym demku które widnieje w Twoim powodzie UN-bana tego pozostali nie widzą to ja bardzo przepraszam, może się mylę, może to Ty tak "świetnie" grasz? pamiętaj, człowiek się czasem myli, nie jest maszyną, więc, jestem w stanie się przyznać do błędu jeśli to ja zawiniłem

pozdrawiam serdecznie w słoneczną, ciepłą niedzielke.

Edytowane przez Sebastian. Chrypka
Przez Itachi Uchiha,

Ale tutaj tez rozchodzi sie o to ze zbanowany nie ma ssów,jak Cie moge prosic to rob zawsze ssy przez plugin od amxbans,masz na ostatniej stronie pod amxmodmenu AMBANS GM Screenshoty

• Lubie to ! 1

4 minuty temu, Sebastian. Chrypka napisał:

posłuchaj kolego. na moje widniało że namierzasz przez ściany przeciwników oddając strzały przy bliższym podejściu do Ciebie, może słyszałeś kroki, może był inny współczynnik tego że tak postępowałeś, na moje dostałeś banicje za prefire*, no-recoil. jeśli na tym demku które widnieje w Twoim powodzie UN-bana tego pozostali nie widzą to ja bardzo przepraszam, może się mylę może to Ty tak "świetnie" grasz? pamiętaj, człowiek się czasem myli, nie jest maszyną, więc, jestem w stanie się przyznać do błędu jeśli to ja zawiniłem

pozdrawiam serdecznie w słoneczną, ciepłą niedzielke.

Tutaj nie chodzi o to ze mi bana dales, to jest jak najbardziej ok, po to sobie adminujesz, po prostu nie ma ssow to dalem demko, bedzie rozpiska i po temacie milej niedzieli i takie tam

Edytowane przez ptrk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie