ptrk 21 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Nick: ptrk STEAMID: http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=11071 Serwer: klasyk dd2 Data zdarzenia: 03.06.2023 21 00 Link do bana: http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=11071 Opis sytuacji: mam wstawic ssy ale nie ma to wrzucam demko https://files.fm/u/4m8cw5yzp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 @ Opiekun AntyCheat CS 1.6 demko sprawdzę jutro i jeżeli będzie czysto to decyzje o UB zostawiam tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 697 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Dlaczego nie masz screenów? @ Sebastian. Chrypka nadales bana, a nie zrobiłeś ssów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 3 godziny temu, UNKNOWN Eldorado napisał: Dlaczego nie masz screenów? @ Sebastian. Chrypka nadales bana, a nie zrobiłeś ssów? Ssy robią się automatycznie jeśli jest powód wstaw ssy na psychasiada.pl Przez ETN, 4 Czerwca 2023 Zwróć uwagę na powód bana widać, że jest inaczej niż przy ssach bo masz buźkę na komcu Przez Itachi Uchiha, 4 Czerwca 2023 Dzieki za informacje,jest tak jak mowisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrk 21 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Nie wiem czy macie wgrany taki plugin, co w ktoryms miejscu pokazuje ze robiane sa SSY 'Mam cie cwaniaczku' czy cos takiego, ale na moim POV tego nie widac, chyba, ze to nie jest wychwycane przez ten POV plugin nie wiem nie znam sie . Edytowane 4 Czerwca 2023 przez ptrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian. Chrypka 11 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) posłuchaj kolego. na moje widniało że namierzasz przez ściany przeciwników oddając strzały przy bliższym podejściu do Ciebie, może słyszałeś kroki, może był inny współczynnik tego że tak postępowałeś, na moje dostałeś banicje za prefire*, no-recoil. jeśli na tym demku które widnieje w Twoim powodzie UN-bana tego pozostali nie widzą to ja bardzo przepraszam, może się mylę, może to Ty tak "świetnie" grasz? pamiętaj, człowiek się czasem myli, nie jest maszyną, więc, jestem w stanie się przyznać do błędu jeśli to ja zawiniłem pozdrawiam serdecznie w słoneczną, ciepłą niedzielke. Edytowane 4 Czerwca 2023 przez Sebastian. Chrypka Przez Itachi Uchiha, 4 Czerwca 2023 Ale tutaj tez rozchodzi sie o to ze zbanowany nie ma ssów,jak Cie moge prosic to rob zawsze ssy przez plugin od amxbans,masz na ostatniej stronie pod amxmodmenu AMBANS GM Screenshoty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrk 21 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Sebastian. Chrypka napisał: posłuchaj kolego. na moje widniało że namierzasz przez ściany przeciwników oddając strzały przy bliższym podejściu do Ciebie, może słyszałeś kroki, może był inny współczynnik tego że tak postępowałeś, na moje dostałeś banicje za prefire*, no-recoil. jeśli na tym demku które widnieje w Twoim powodzie UN-bana tego pozostali nie widzą to ja bardzo przepraszam, może się mylę może to Ty tak "świetnie" grasz? pamiętaj, człowiek się czasem myli, nie jest maszyną, więc, jestem w stanie się przyznać do błędu jeśli to ja zawiniłem pozdrawiam serdecznie w słoneczną, ciepłą niedzielke. Tutaj nie chodzi o to ze mi bana dales, to jest jak najbardziej ok, po to sobie adminujesz, po prostu nie ma ssow to dalem demko, bedzie rozpiska i po temacie milej niedzieli i takie tam Edytowane 4 Czerwca 2023 przez ptrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Obejrzałem demko,tam nawet nie ma czego rozpisac. Daje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi