Ujnieforum 137 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 (edytowane) Do następnego Q&A nominuję @ KeN @ bejba [Q] Twoje największe marzenie ? [A] zrobić kurs na helikopter [Q] Jak powinna wyglądać najlepsza randka Twoim zdaniem? [A] coś szalonego, może wspólny skok ze spadochronem? [Q] Dlaczego jesteś takim staruszkiem ? :> [A] Rocznik to tylko liczba xD [Q] Co jest Twoją motywacją ? [A] chęć spełniania marzeń [Q] Ulubiony kolor ? [A] Błękitny @ Cwaniak[t] [Q] Twój ulubiony owoc? [A] Banan [Q] Twoja ulubiona pozycja seksualna ? [A] Na żabę, to jest normalnie od tyłu ale celujesz trochę wyżej i patrzysz jak daleko odskoczy [Q] Ulubiony sport do oglądania w tv? [A] Sporty walki [Q] Co wolisz: książka/film [A] Książka [Q] Twój wymarzony samochód to ? [A] Volvo V40 T5 Heico, które mam :) @ Ajunta Pall [Q] Masz dziewczynę? [A] Grecką tragedią byłoby mieć tylko jedną, a co z resztą samotnych kobiet? [Q]Co cie wkurza w @ Cwaniak[t]? [A] akurat nic xD [Q] Co byś wniósł na forum nowego? [A] dzienny konkurs na najlepszy dowcip [Q] Jaki alkohol lubisz? [A] Nie piję już długo, ale zawsze było to whisky @ Słabiutko. [Q] Kto jest twoim bohaterem? [A] Venom [Q] Gdybyś mógł mieszkać gdziekolwiek, gdzie by to było? [A] Islandia [Q] Czego się najbardziej boisz? [A] Pani z niemieckiego z podstawówki [Q] Jakie są twoje ulubione rodzinne wakacje? [A] woda, grill i namiot [Q] Co byś zmienił w sobie, gdybyś mógł? [A] chyba to że często najpierw robię, potem myślę [Q] Co tak naprawdę cię denerwuje? [A] Ludzie [Q] Co motywuje Cię do ciężkiej pracy? [A] chęć spełniania swoich marzeń @ Lotencjusz [Q] - Jak tam zdrówko? [A] dobrze, dziękuje [Q] - Kiedy ostatnio piłeś alkohol? [A] z 5 lat temu [Q] - Z czego jesteś najbardziej dumny? [A] z tego że zjadam obiad zanim reszta podniesie widelec [Q] - Ulubiona dyscyplina sportowa? [A] Całe życie Taekwondo [Q] - Masz rodzeństwo? Ile? [A] Sztuk 3 [Q] - Najlepsza marka samochodu? [A] Volvo [Q] - Majsterkujesz coś czasem? [A] Nie ma dnia żebym gdzieś nie wsadził paluchów [Q] - Potrafisz wymienić gniazdko? [A] Easy [Q] - Czego chciałbyś się nauczyć? [A] Twerkować [Q] - Miałeś kiedyś konflikt z prawem? [A] A bo to raz [Q] - Wolisz spędzać czas w samotności czy że znajomymi? [A] 50/50 zależy czy biore psychotropy [Q] - Czy do zastrzelenia mima potrzebny jest tłumik? [A] Zabiłbym go pokazując jak udaję osła [Q] - Dlaczego Superman zakładał majtki na spodnie [A] Dużo osób chorych psychicznie robi dziwne rzeczy [Q] - RIDE czy atusiek? [A] znam tylko atuśka z forum więc 2 @ Jo nie chciał ツ [Q] - Ostatnio w pytaniu dnia wspomniałeś, że nie odmówisz stosunku samotnej kobiecie. Takie kobiety to muszą być w jakimś konkretnym wieku, czy każda samotna babeczka może liczyć na upojny numer? [A] Każdej co ma ważne badanie na brak chorób wenerycznych xD [Q] - Z jakiego województwa jesteś? [A] Śląskie [Q] - W skali 0/10 jak oceniasz swój dystans do innych? [A] widzisz tamto drzewo? jeszcze dalej xD w sensie no 10 [Q] - Ile masz lat? [A] 30 [Q] - Kogo z forum chciałbyś poznać prywatnie? [A] Wiadomo że @ bejba [Q] - Jesteś chętny do brania udziału w innych seriach redakcyjnych? [A] Oczywiście @ GOHA GOHA TRZY ZŁOTE [Q] Jak wspominasz swoje dzieciństwo? [A] Bardzo dobrze, biednie ale z rozmachem xD [Q] Czemu jesteś takim bambikiem? [A] Bo mam dwóch ojców xD [Q] Kogo z forum wziąłbyś na upojną imprezę? [A] @ bejba [Q] Ulubiona potrawa? [A] wiadomo że spaghetti karbonara [Q] @ bejba czy @ Słabiutko.? [A] @ bejba [Q] Skąd pomysł na nick? [A] Chyba z mojej sylwetki [Q] Dlaczego nie chodzisz do kościoła? [A] Bo przykazanie mówi nie będziesz miał innych Bogów przede mną , więc nie mam [ Q] Dasz mi trzy złote? [A] może być blik? [Q] Co sądzisz o Margaret Magical? [A] Jakby miała badanie że nie ma chorób wenerycznych to wiesz ... GUT GUT xD Edytowane 2 Czerwca 2023 przez Jo nie chciał ツ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 730 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 W dniu 2.06.2023 o 20:08, misi3k napisał: [Q] Co byś wniósł na forum nowego? [A] dzienny konkurs na najlepszy dowcip Może kiedyś będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi