V.I.P turki geng 1 845 Opublikowano 2 Czerwca V.I.P Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Dzisiejszym bohaterem serii jest @ h0t 2k Kogo poznałeś/łaś pierwszego na sieci? Tak pierwszego pierwszego, to chyba @ Cwaniak[t] Wcześniej znałem @ CwaniaK Wymień 3 osoby, które zabrał/abyś ze sobą w daleką podróż? Swoją rodzinę Najbardziej denerwująca osoba na forum to..? Mógłbym wymienić przynajmniej trzy, ale zostawię to dla siebie. Największy pajac na forum? @ KeN Miss i mister forum? Ja oraz @ pierwiastek z trzech Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Nie mam pojęcia Kto jest największą 'gwiazdą' na forum? @ Słabiutko. Kto według Ciebie jest lovelasem na sieci i dlaczego? Nie wiem szczerze, nie zastanawiałem się nad tym. Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @ archonek i @ CwaniaK Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ archonek Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? Wydaje mi się, że cała Administracja Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał/a? Prawdopodobnie to się wydarzy, także moja dziewczyna oraz Dubaj :> Masz możliwość awansować kogoś na wyższe stanowisko, kto by to był , na jakie, dlaczego? Nikt. Nie myślę w taki sposób. Każdy niech pracuje na swoje. Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? JailBreak Najlepszy komunikator na sieci? Teamspeak Najlepszy serwer na sieci? DD2 #1 Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Osoba co mi zajebała Steam. Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Tak, lecz nie potrzebne zgrzyty są w administracji przez co są rezygnacje. Kogo... 1. Wysłałbyś/wysłałabyś do Voice of Poland? @ CwaniaK 2. Zaprosiłbyś/zaprosiłabyś do programu Kuba Wojewódzki? @ archonek 3. Wysłałbyś/wysłałabyś do Azjaexpress? - 4. Wysłałbyś/wysłałabyś do Hell's Kitchen? @ bejba 5. Wysłałbyś/wysłałabyś do pracy w Żabce? @ Słabiutko. 6. Namówiłbyś/namówiłabyś na ślub? - Z kim ... 1. Poleciałbyś /poleciałabyś balonem? Sam. 2. Otworzyłbyś/otworzyłabyś budkę z kebabem? @ CwaniaK 3. Nagrałbyś/nagrałabyś płytę? @ CwaniaK 4. Remontowałbyś/remontowała mieszkanie? - 5. Wybrałbyś/wybrałabyś się na kabareton? - 6. Okradłbyś/okradłabyś lombard? @ CwaniaK Kogo nominujesz do następnego PSIO? @ CwaniaK 1 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 180 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Pozdro 1 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 2 Czerwca 1337 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 8 godzin temu, turki geng napisał: Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał/a? Prawdopodobnie to się wydarzy, także moja dziewczyna oraz Dubaj :> Nikita Magical ci za mocno wjechała synek, ty to za Lublin albo do Szczecina co najwyżej imo odpowiedzi „ @ archonek @ CwaniaK ” podoba mi sie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 949 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi