Esto 0 Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Nick: Esto STEAMID: Serwer: dd2 Data zdarzenia: 24.05.23 Link do bana: nie moge wyszukac Opis sytuacji: Dwudziestego czwartego maja, sporadycznie grałem sobie na waszym serverze. Jak napisalem wyzej nie gram zbyt czesto. Dostałem bana za "kulture" (nie pisałem nic na czacie, ban był na 5albo 10min) Postanowiłem zrobić sobie przerwę i wyłączyć csa. Moje życie prywatne pozwoliło mi wejść dopiero dzisiaj ponownie na grę. Wchodząc na dd2 w konsoli wyskoczył mi ban. Zdziwiło mnie to bo wczesniej dostałem go za "kulture". Dzisiaj komunikat był już inny "wstaw ssy". Wstawiłem, po czym kolega admin mi odrzucił. Ponoć miałem na to tylko 24h godziny. Problem leży w tym, ze osoby ktore nie spedzaja zbyt wiele czasu na grze nie sa w stanie wiedzieć o tak pobocznych kwestiach. Na forum też nigdzie tego nie wyczytałem. Mistrzem painta nie jestem, a swoj czas tez szanuje, do waszego serva mam sentyment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja @ AntyCheat CS 1.6 @ Opiekun AntyCheat CS 1.6 prosze o wypowiedz,a poprzedni temat kolegi @ Esto macie w archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 180 Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Użytkownik ma 24h na odwołanie się od bana, po upływie 24h gracz nie może ubiegać się o odbanowanie. Po co kolejny raz próbujesz się odwołać? Pisze wyraźnie. Ban zostaje. 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi