turki geng 1 847 Opublikowano 27 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Jakie jest Twoje najlepsze wspomnienie z dzieciństwa? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 958 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Ciężko to stwierdzić, to chyba możliwość przygarnęcia pierwszego zwierzęcia do domu. Nazwałam go puszek, był to kot. Wszyscy jednak mówili na niego Tadek (Pan Tadeusz), bo lubił sączyć Tadeusza komuś z kielona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ujnieforum 137 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Chodzenie do sąsiada Ryśka który co piątek robił placki ziemniaczane, zawsze z kuzynem do niego chodziliśmy i jedliśmy w opór 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 441 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Zdecydowanie za duzo ich było, żeby mozna bylo wymienic tylko jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Ciężko określić co dokładnie, ponieważ było tego dużo, lecz wspólne zabawy na podwórku to było coś, teraz młodzież w tych czasach tylko w domu niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpartaK 2 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 za dużo mam żeby tyle tutaj tego mówić xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 nie jestem wstanie tego tutaj wypisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 730 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Zabawa w berka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi