Aysza ツ 949 Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja (edytowane) Witajcie czytelnicy! Dzisiaj rano natknęłam się na jakiś wpis właśnie o Joe Arridy, ta historia mnie na tyle poruszyła, że postanowiłam ją w miarę streścić i tutaj zamieścić. Zostawiam źródła, którymi się posiłkowałam podczas pisania. W pierwszym źródle jest to bardziej szczegółowo opisane, dlatego jeśli kogoś zainteresował temat i chciałby poznać historię ze szczegółami to odsyłam do źródła. Źródła: 1 | 2 Edytowane 25 Maja przez Jo nie chciał ツ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Margaret Goha Maju Maj 1 301 Opublikowano 25 Maja V.I.P Udostępnij Opublikowano 25 Maja Pięknie koteczku ♥️ Teraz naucz się robić skriny o będzie gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 440 Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja O kurde gruba historia :) Ciekawy artykuł do przeczytania i bardzo przyjemny ! Łapaj plusika ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 713 Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Jak można zostać skazany na śmierć za niewinność xD. Ładna praca leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi