Moderator Lotencjusz 624 Opublikowano 23 Maja Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Maja (edytowane) W jakim wieku chciałbyś/chciałabyś mieć swoje pierwsze potomstwo? Edytowane 23 Maja przez Lotencjusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Ujnieforum 137 Opublikowano 23 Maja Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Maja Nigdy🙈 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja W wieku 27 lat 👌 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 777 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja W wieku 27 lat, urodziny się moje córki. 1 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 949 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Najlepiej wcale, ale jak zmienię kiedyś zdanie to tak 26-30 Przez Lotencjusz, 23 Maja W wieku 30 lat to będziesz już babcią najlepiej wcześnie. xDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Wahnsinn 526 Opublikowano 23 Maja Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja 25 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 23 Maja 1337 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 34 minuty temu, SK Wahnsinn napisał: 25 to już tuż tuż Michaś, ona wie? 3 godziny temu, Lotencjusz napisał: W jakim wieku chciałbyś/chciałabyś mieć swoje pierwsze potomstwo? jakby mi tak na starość blanty kręciły cwaniaki jr. to elegancko wsm, ale z drugiej strony nawet z drganiami i alzheimerem bym sam sobie grubą petardę skręcił tak o. Odpowiadając na pytanie, to tak. Myślę że fioletowy bo kosmici nie noszą kapeluszy, kiedyś byłem z takim kolegom Danielem na rowerach i wtedy poszliśmy na lody i potem na boisko pograć w piłkę a później to już do domu. 75 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P turki geng 1 845 Opublikowano 23 Maja V.I.P Udostępnij Opublikowano 23 Maja 26 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Wahnsinn 526 Opublikowano 23 Maja Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja Godzinę temu, CwaniaK napisał: to już tuż tuż Michaś, ona wie? To jeszcze 4 lata przyjacielu, do tego czasu może być nowa 🥂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 440 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Tak przed 30 by bylo w porządku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P DzwonniK 48 Opublikowano 23 Maja V.I.P Udostępnij Opublikowano 23 Maja 24-27 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Już mam od 7 lat, kolejne za 2 lata! 😍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 169 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Myślę, że jakoś minimum 23/24. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi