Moderator Lotencjusz 625 Opublikowano 22 Maja Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Maja (edytowane) Co chcesz osiągnąć, by później na stare lata nie żałować? Edytowane 23 Maja przez Lotencjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Ujnieforum 137 Opublikowano 22 Maja Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Maja Chce kupić hektar ziemi rolnej w jakiejś małej miejscowości która za 50 lat będzie już dużym miastem i wtedy podzielę tę działki, złożę wniosek o przekształcenie na działki budowlane, I sprzedam za górę siana 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Nawet jeśli niczego nie osiągnę, to nie będę żałowałam już mam to, czego potrzebuje do życia i tym się cieszę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 22 Maja 1337 Udostępnij Opublikowano 22 Maja Ja to bym zapalił blanta ze snoop doggiem i bym tego nie żałował, es 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Spełnić wszystkie marzenia jakie mam w głowie teraz aby na stare lata, żyć spokojnie z myślą iż nie zmarnowałem życia w młodości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Kierowca E46 1 116 Opublikowano 22 Maja Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Maja Zapalić gibona z łysym ćpunem tego forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 440 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Pójść z waniszem na siłownie w gymsharku ubrany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi