Moderator Lotencjusz 624 Opublikowano 21 Maja Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Maja (edytowane) Witajcie! Dzisiejszym moim rozmówcą był nasz świeżo upieczony Antycheat Cs 1.6, mowa tutaj o Kamilu, znanym pod nickiem @ h0t 2k . Chłopak jest dojrzałym mężczyzną z dużym poczuciem humoru, interesuje się Piłką Nożną oraz grami komputerowymi. Oraz wykonuje swoją robotę jako AC 1.6 Więcej się dowiecie się po przeczytaniu tego wywiadu, zapraszam do zapoznania się. Legenda: Redaktor: @ Lotencjusz Odpowiadający: @ h0t 2k Witaj! Dziękuję, że zgodziłeś się odpowiedzieć na kilka moich pytań. Na początek standardowo. Przedstaw się, powiedz ile masz lat, gdzie mieszkasz i czym się interesujesz. Witaj, cała przyjemność po mojej stronie. Nazywam się Kamil, w tym roku skończę 21 lat.. stara dupa ^^. Mieszkam w okolicach Katowic. Od zawsze interesowała mnie Piłka Nożna którą też trenowałem przez 9 lat, lubię popykać sobie w gierki komputerowe, oraz wykonywać właśnie swoją robotę jako AC. Katowice, ciekawie. Są jakieś ciekawe miejsca, które warto zwiedzić w twoim mieście? Szczerze, to nie mam pojęcia hahah, jedynie gdzie sam byłem to Katowicki Spodek, oraz Galeria Katowicka czy sam Rynek Haha tak czy siak zapraszamy w tamtą część naszego kraju. Wyżej wspomniałeś, że interesujesz się piłka nożną. Powiedz coś więcej o tym zainteresowaniu, grasz w jakimś klubie czy raczej z kolegami dla zabawy, kto Cię zachęcił do tego sportu i ile lat się tym już interesujesz? Dokładnie, najlepsze imprezy ^^. Przez kontuzje ( zerwane więzadła w kolanie ) musiałem zakończyć przygodę z Piłką 3 lata temu. Grałem w klubie "UKS RUCH CHORZÓW". Zaczynałem jako 7 latek z znajomymi na podwórku. Później złapałem zajawkę aby pójść do Klubu i tak wybrałem właśnie Ruch Chorzów, którego jestem kibicem od małolata. Teraz niestety zostało mi oglądanie meczy poprzez TV lub na stadionie. To podobnie jak ja grałem kiedyś w klubie BKS STAL Bielsko ale z przyczyn zdrowotnych. Zrezygnowalem. Uczysz się jeszcze? Czy pracujesz? Niestety, tak właśnie jest z sportem, jedna kontuzja może Cię wyrzucić z gry. Skończyłem szkołę mieszkając w Irlandii Północnej, aktualnie pracuje. To w takim razie życzę Ci dalszych sukcesów zawodowych. Wspominałeś wyżej że lubisz sobie pograć , w jakie gry konkretnie lubisz sobie pograć.? Dziękuje bardzo. Tak konkretnie to od jakiegoś miesiąca codziennie pogrywam właśnie w Cs`a, wcześniej pogrywałem również w Fife, UFC, Fortnite, GTA, czy jakieś horrorki na konsolce. To może jak jesteśmy w tematyce CS'A, powiedz jak trafiłeś na tą grę? Jak trafiłeś na psychasiada i co zachęciło Cię do zostania tutaj? Tak szczerze to nie pamiętam jak trafiłem na tą grę, sporo czasu minęło od czasu gdy zacząłem grać. Trafiłem tutaj z "grupką" znajomych bo przyszli tutaj z serwerem COD MOD 401 ktory zakończył swój żywioł, lecz zacząłem grać na DD2 i tak zostałem tutaj i bardzo się cieszę z tego powodu. Rozumiem, na forum posiadasz takie rangi jak AC 1.6 Admin dd2 #1, jak Ci się współpracuje z ekipą na obecnych rangach. Masz chrapkę jeszcze na jakąś rangę? Chciałbyś się jeszcze czymś zajmować czy jak na razie wystarczy ci obowiązków? Czy mam chrapkę na więcej? Szczerze to chyba nie, wystarczą mi owe rangi które posiadam. Ekipa z DD2 #1 jest super. Wydaje mi się, że lepszych wspólników do pilnowania serwera nie miałem. Szanuje, Jest coś co byś zmienił na forum? Może coś dodał, usunął? Wydaje mi się, że na razie jest wszystko w jak najlepszym wykonaniu. Nie ma takiej rzeczy która mi się tutaj nie podoba, lub chciałbym zmienić Spoko, Na forum jesteś od 15 lutego, czyli od trzech miesięcy. Powiedz nam kogo przez ten czas poznałeś najlepiej. Z kim najlepiej się dogadujesz a z kim nie masz za dobrego kontaktu.? Tak szybko to zleciało hah, najlepszy kontakt to mam chyba z osobami z którymi na codziennie gram na DD2 #1 - Słabiutko, Cwaniak, Bejba, xSosik, Kubus (Cwaniak). Poznać najlepiej to chyba xSosik który w sumie mieszka dość blisko mnie jak zaczęliśmy grać razem i rozmawiać na Ts. Nie mam takiej osoby z która nie mam dobrego kontaktu (chyba). Zazwyczaj jestem osobą która lubi nawiązywać kontakty z każdym i nie szuka głupich "spin". Jaka jest twoja ulubiona mapa? w csie. Na jakiej miejscówce najlepiej ci się fraguje? Jaka jest twoja ulubiona broń? Ulubiona mapa to chyba Dust2, przyzwyczajenie już. Najlepsza miejscówka do fragowania to Gala, zawsze ten mid ktoś idzie, a ulubiona broń to AK oraz AWP. No u mnie podobnie ulubiona broń Ak-47 i mapa dd2 a miejscówka to piach. Zbliżamy się po mału do końca wywiadu, opowiedz nam historię powstania twojego nicku. Hmm, szczerze to wzięło się to od tego, że ktoś na kogoś mówi "hot" i tak sobie dopisałem kilka cyferek i taki wyszedł dość oryginalny haha Haha spoko, Myślę, że to dobry moment na zakończenie tego wywiadu, dziękuje ci bardzo za poświęcony czas, mam nadzieje, że Cię nie zanudziłem haha i że ci się podobało. Na sam koniec możesz kogoś pozdrowić! Do następnego. Ja również dziękuje bardzo! Bawiłem się świetnie i cieszę się, że mogłem coś odpowiedzieć tutaj o sobie. W zasadzie to pozdrawiam całą administracje DD2 #1 jesteśmy najlepsi :D. Pozdrawiam @ h0t 2k Edytowane 23 Maja przez Lotencjusz 1 1 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bejba 47 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Przyjemnie się czytało wywiadzik. ♥️ Pozdrowionka Hocik! Jesteśmy ekipa nie do podrobienia! 😁😇 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 169 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Przyjemny wywiadzik ale @ h0t 2k jestem zły na Ciebie bo myślałem, że tez się lubimy na #1 :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Bardzo przyjemny wywiad, czytało się super, oby więcej takich! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 180 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2 godziny temu, sitmanek. napisał: Przyjemny wywiadzik ale @ h0t 2k jestem zły na Ciebie bo myślałem, że tez się lubimy na #1 :c Lubimy się, ale zapomniałem twojego nicku.... Dziękuje jeszcze raz, do następnego. 1 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel archonek luzak 1 375 Opublikowano 22 Maja Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Maja Bardzo ładnie :) 1 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 440 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Ładny i przejrzysty wywiad do przeczytania ! Leci plusik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Lotencjusz 624 Opublikowano 28 Czerwca Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi