noway. 0 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Nick: noway. STEAMID: STEAM_0:0:766839597 Serwer: dd2 Data zdarzenia: teraz Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php Opis sytuacji: dostałem za ucieczkę przed wg, gdy pisałem, ze moze mnie wyrzucić podczas pobierania za ping, co jest wedlug mnie normalne, bo wtedy uzywa sie rowniez internetu xD, nastepnie napisal mi na pv hot zebym demko mu wyslal na pv i nagle pisze idz grac gdzie indziej, pozdro link do demka:https://megawrzuta.pl/download/dc87483c1a0c7da4e707211d4fad431a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 707 Opublikowano 18 Maja 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 @ h0t 2k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 182 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Zacznijmy od tego, że napisałeś ze może wyjebać Cię za ping, choć na serwerze masz go od 4-7/8 max. I akurat jak napisałeś, że może Cię wywalić za ping, to akurat Cię wywala za ping, choć jeszcze przypadku takiego nie miałem w całej swojej "karierze" gdzie kogoś wywala za ping bo pobiera WG. A WG pobiera się w mgnieniu oka. niecałe 1,50 mb i takie problemy niby, że ping Ci podskoczył do ponad 150? Ciekawe :>\ Dodam jeszcze, że po rzekomym "wywaleniu za ping" Wyszedłeś z CS`a i wszedłeś po dobrych paru minutach na nowo do gry. Sam @ Cwaniak[t] uznał to za ucieczkę, także zbędne twoje wypociny. 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Dla mnie jest to brak ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 707 Opublikowano 18 Maja 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Brak UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 707 Opublikowano 18 Maja 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi