1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 18 Maja 1337 Udostępnij Opublikowano 18 Maja Rodzaj Grafiki: sygnatura Tematyka ( obowiązkowa ! ) : itachi uchiha, ogień i wgl Napisy: napis " CwaniaK HeadAdmin" Kolorystyka: dowolne ale czerwony odda Wymiary: forumowe Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: chyba ta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P turki geng 1 845 Opublikowano 18 Maja V.I.P Udostępnij Opublikowano 18 Maja Przez CwaniaK, 18 Maja czekam jeszcze na pracę drugiego grafika i wtedy wybiorę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 713 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 949 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBoom 91 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja (edytowane) @ CwaniaK Edytowane 19 Maja przez TheBoom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 169 Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja (edytowane) to Ja dam cos od siebie :PP moge Ci powiekszyc jezeli chcesz, dalem tak bo sie bazowalem na swoich wymiarach. Edytowane 20 Maja przez sitmanek. wait 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 20 Maja Autor 1337 Udostępnij Opublikowano 20 Maja Ostatecznie wybrałem pracę @ Aysza wszystkie prace jednak skradły moje serce począwszy od pracy @ Emperor Palpatine dziękuje wam za prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 20 Maja Autor 1337 Udostępnij Opublikowano 20 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi