Gladi 9 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Twój Nick: DDGR Gladi Nick Oskarżonego:н0Ñ‚ 2ĸ10 Powód:Ban za obraze kobiet niby Data:17 maj 2023 - 18:41:06 Dowód: Jaki dowód jak nic nie był niech on da tą obraze niby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 182 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Wiec tak, @ bejba zwróciła już Ci uwagę bo ciągle zbędnie komentowałeś jej osobę, później powiedziała Ci "japa" to napisałeś coś takiego https://imgur.com/bzBm4Ex Po chwili napisałeś : " [18:39:46] Gracz DGR Gladi (VALVE_2:2128704375 | 178.43.212.51) napisal " sama japa dziecko". A Później zacząłeś na voice w nieodpowiedni sposób odzywać się do Klaudii. Dlatego został na Ciebie nałożony słuszny ban. Spotkałeś kobietę w grze komputerowej i odpaliła Ci się stulejka a, że Klaudia nie da sobie w kasze dmuchać to odpowiedziała Ci a ty swoim nie odpowiednim zachowaniem chciałeś pokazać wyższość choć Ci nie wyszło :> Także Ciesz się, że tylko 1 godzina. Z Serdecznymi pozdrowieniami @ h0t 2k 1 1 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladi 9 Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Napisałem sama japa dziecko bo ona napisała do mnie japa wiec daj to jak było wszystko a nie tylko wyrywki pierwsza napisala japa czemu nie dasz jak było tylko napisałes,czy admin moze do mnie japa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Każda twoja obraza w jakąkolwiek osobę będzie karana coraz to dłuższymi banami. Zastanów się nad swoim zachowaniem. Ban jak najbardziej słuszny. ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi