olek 0 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Nick: olek STEAMID: VALVE_2:0:646094695 Serwer: ONLY DD2 PsychaSiada.pl (de_dust2) Data zdarzenia: 15 maj 2023 - 12:37:17 Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=8513 Opis sytuacji: Chciałbym wiedzieć za co niby dostałem bana? Grałem sobie jak gdyby nigdy nic, to że człowiekowi fajnie siadało, niezłe fragi, parę baniek weszło to nie znaczy że ma wgranego jakiegoś syfa, bo nie mam. Sam byłem adminem na jednym z Kieleckich serwerów ale to było na początku istnienia Cs'a 1.6. Teraz miałem z 15 lat przerwy. Więc po 40-stce postanowiłem pograć znowu i od kilku miesięcy sobie co jakiś czas wbijam jak mam czas. Żadnej weryfikacji, żadnych ostrzeżeń (chociaż w sumie nie było ostrzeżeń, bo niby za co? za to że ktoś pomału przypomina sobie jak kiedyś wymiatał w CS'a?). Jest sporo serwerów ale na tym mi się dobrze grało, a po za tym wkurzyła mnie ta sytuacja, bo ban był za nic. Póżniej próbowałem wbić się na serwer przez VPN, żeby dowiedzieć się od razu za co był ban ale mnie wyrzucało. Przez h0t 2k, 16 Maja Po 40-stce się myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akukuuu 168 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Zostały ci zrobione ss'y, nawet w konsoli na 100% po banie pisało, że masz wstawić na forum a jeśli nie to bans jest dostępny dla wszystkich więc tam można też sprawdzić powód bana. Wbiłeś na aktywnym banie także brak UB. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akukuuu 168 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi