Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAMKNIĘTY]Problem z grą.

ShadySlimek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ogolnie mam taki problem akurat tylko na tym serwerze.

Mianowicie podczas strzelania strasznie mam kosmiczny rozrzut ze tak powiem nawet jezeli pestkuje przez co ciezko mi jest zabić.

Sprawdzałem wiele serwerowni i ten problem występuje jedynie tutaj spróbuje zmienić csa lecz wątpie ze to pomoże.

Jeżeli ktoś by wiedział czy jest szansa jakos temu zaradzić prosił bym o pomoc.

• Moderator
Moderator

Odnośnie tematu: 

Po pierwsze: 

- Usuń config.cfg + userconfig.cfg,

- Wejdź do gry,

- Wyjdź z gry.

Teraz utworzą Ci się nowe czyste pliki config.cfg oraz userconfig.cfg.

W tym momencie interesuje Cię config.cfg natomiast userconfig.cfg zmieniasz w właściwościach na "Tylko do odczytu"

Co to daje?

Po pierwsze, zaraz zaczniesz robić swój config dostosowany pod Twój komputer, a userconfig.cfg służący na "NS'ach" głównie do aliansów i skryptów zostanie zablokowany przed nadpisem z zewnątrz.

A Ty w momencie gdybyś chciał coś dopisać, po prostu zmieniasz właściwości :) 

Teraz tak.

Config musisz ogarnąć pod siebie.

Czyli zależy jaką masz myszkę, jak Ci wygodnie jest strzelać tak ustawiasz jej częstotliwości.

Osobiście polecam od siebie na średnim / wysokim DPI niską czułość myszki w grze oraz duży celowik.

Wiele osób twierdzi, że mały celownik pomaga, natomiast większy pokazuje Ci realny strzał i pole strzału z pestki, a nie tylko "Wskaźnik" dlatego łatwiej Ci jest "modelować" ręką myszkę podczas , full auto, które powoli wchodzi nawet na duże dystanse, wystarczy tylko opanować jaki ślad robi broń, ponieważ każda broń ma taką samą "fizykę" czyli chodzi o to, że jej "ślad" przy full auto jest niezmienny, a ruszając myszką przeciwnie niż idzie ślad strzelamy idealnie w punkt który sobie obraliśmy.

• Lubie to ! 2

BSS4aTW.gif.e131e287b6b678c68eb212568d27e18c.gif

Usunełem Config i zadziałało musiałem coś mieć zle ustawione dzieki wielkie za pomoc prosze o zamknięcie tematu .

• Lubie to ! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie