Can you hear me 0 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Nick: Can you hear me ? STEAMID: [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 1285078594 ' Serwer: DD2 Data zdarzenia: 14.05.2023 Link do bana: BUILD 3000 SERVER (0 CRC) Server # 34 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Can you hear me ? [AMXBans] Powod : ' ab ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ PsychaSiada.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 1285078594 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz Opis sytuacji: Grałem na serwerze, gdy nagle otrzymałem bana za AB. Nie wiem, czy to błąd, któregoś z administratorów, lecz posiadam SVIPA i podwójny skok, więc to mogło go zmylić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 182 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Użytkownik ma 24h na odwołanie się od bana, po upływie 24h gracz nie może ubiegać się o odbanowanie. 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 182 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi