Legia.txt 4 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Nick: Legia.txt STEAMID: ns Serwer: dd2 Data zdarzenia: teraz Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=8405 Opis sytuacji: Jakim cudem dostaje u was bana za AB jak ja u was nie grałem z 2/3 miesiące XDD pewnie znów sie ktos pode mnie podszywał i admin pomylił. W moich odwołaniach już kilka razy tak było że ktoś mnie banował za AB a okazywało sie ze to podszywki moje były. Nie wchodzę na aktywnym nigdy to po pierwsze bo mam stałe łącze więc nie jest to możliwe żebym na AB do was wbijałX D [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ PsychaSiada.pl [AMXBans] Reason: 'ab' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_2:0:2055314423' [AMXBans] Your IP: '91.246.21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 (edytowane) IP musiało sie pokryć,zrestartuj router i daj znac. // Sprawdziłem bansa i ban widnieje @ Admin Serwera 1.6 [DD2] prosze o wypowiedz Admina banujacego Edytowane 11 Maja 2023 przez kroks. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 707 Opublikowano 11 Maja 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 2 minuty temu, kroks. napisał: IP musiało sie pokryć,zrestartuj router i daj znac Nie pokryło się przecież widać w bansie bana @ Admin Serwera 1.6 [DD2]Proszę o wypowiedź admina, który nadal tego bana. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia.txt 4 Opublikowano 11 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 (edytowane) resetowałem nic nie dało. W bansie jest ban jeden mój tylko aktualnie http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=8405 Wszelakie inne bany na ten nick są podszywki. Wystarczy też wejść w mój profil ile razy odwołanie też pisałem w tej sprawie żę sie podszywali i po chwili zawsze dostawałem UB. No cóż po UB teraz bede chyba musiał nick zmienić @ h0t 2k Edytowane 11 Maja 2023 przez Legia.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 182 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 (edytowane) Sprawdzałem bansa i poprzez valve_0 .... musiałem pomylić cyferki więc mój błąd, za co przepraszam. UB for him. Edytowane 11 Maja 2023 przez h0t 2k 1 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia.txt 4 Opublikowano 11 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 (edytowane) dalej nie moge wejsc na serwer mordo @ AntyCheat CS 1.6 Edytowane 11 Maja 2023 przez Legia.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi