Bufen 261 Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja (edytowane) Do następnego Q&A nominuje @ bejba @ Emperor Palpatine [Q] - Masz dziewczynę? [A] - Nie [Q] - Ile masz lat? [A] - 27 dziś skończone [Q]- Masz prawo jazdy a jak tak to, czy masz auto? [A] - Niestety nie mam ale w tym roku będę robił [Q] - kiedy w top 15 na Only DD2? [A] - Nie wiem nie patrzę na topkę [Q] - Co wolisz pizza, czy spaghetti? [A] - Wolę Spaghetti @ CwaniaK [Q] - Kiedy awans? [A] - Nie wiem to nie od mnie zależy [Q] - Obalamy rządy @ SK Słabiutko. na dd2? [A] - Nie czemu? Jest bardzo dobrym opiekunem serwera [Q] - Składka za admina zapłacona? [A] - Oczywiście że tak [Q] - Ile masz wzrostu? [A] - Mam 165 wzrostu [Q] - Masz jakieś zwierzątko domowe? Jeśli tak, to jakie i jak się wabią? [A] - Mam tylko rybki i nic więcej [Q] Palisz zielone? [A] - Nie [Q] - Ulubione powiedzenie lub zwrot? [A] - Miej wyj3bane a będzie ci dane [Q] - Wolisz cukier biały czy trzcinowy? [A] - Cukier biały [Q] - Jakie znasz języki obce? [A] - Angielski, niemiecki, rosyjski [Q] - Czego chciałbyś się nauczyć w bliskiej lub dalekiej przyszłości? [A] - Jazdy konnej [Q]- Jaki fryz? Masz zakola? [A] - Fryz mam normalny lecz letkkie zakola mam [Q] - Broda fresh? Kreseczka siedzi-BAM? [A] - Nie wiem xd [Q] - Masz jakieś pytania? [A] - Kiedy otworzycie rekrutację na Moderatora [Q] - Wolisz wieść beztroskie życie singla czy szczęśliwego męża i ojca? [A] - Raczej szczęśliwe życie Edytowane 8 Maja przez ajdarkowa ali ali. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 8 Maja 1337 Udostępnij Opublikowano 8 Maja Essa pytania ode mnie, ciekawe kto je pisał 3 godziny temu, Bufen napisał: [A] - Kiedy otworzycie rekrutację na Moderatora wczoraj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi