Sebastian. Chrypka 11 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Nick : Sebastian | Chrypka Wiek : 31 Doświadczenie AMX [1-10] : 3 Czas spędzony na serwerze (Link do GT) : https://www.gametracker.com/player/Sebastian | Chrypka/145.239.16.114:27015/ Link do steam (Z grą cs 1.6) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198926609441/ Składka [Tak/Nie] : jeśli jest wymagana to jak najbardziej. Kontakt : Steam Zapoznałeś się dokładnie z wymaganiami, regulaminem administratora serwera i spełniasz je w 100%? [Tak/Nie]: Tak. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalka 16 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Jestem na: nie +GT +wiek +/- aktywnosc - brak kultury - brak jakichkolwiek pochamowań (teksty typu zdechnij do graczy) -skargi na gracza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarnasZboj 5 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 1 godzinę temu, Natalka napisał: Jestem na: nie +GT +wiek +/- aktywnosc - brak kultury - brak jakichkolwiek pochamowań (teksty typu zdechnij do graczy) -skargi na gracza Nie zgadzam się. Sebastiana na serwerze znam nie od dziś i od zawsze jest bardzo kulturalnym człowiekiem. Pomaga nowym graczom. Ma bardzo duży szacunek do kobiet. Wydaję mi się, że słaba z Ciebie administratorka skoro nawet nie znasz jaki Sebastian jest naprawdę. Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalka 16 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja (edytowane) 40 minut temu, HarnasZboj napisał: Nie zgadzam się. Sebastiana na serwerze znam nie od dziś i od zawsze jest bardzo kulturalnym człowiekiem. Pomaga nowym graczom. Ma bardzo duży szacunek do kobiet. Wydaję mi się, że słaba z Ciebie administratorka skoro nawet nie znasz jaki Sebastian jest naprawdę. Pozdrawiam. Wyraziłam swoje zdanie to co słyszę prawie że codziennie. A do kobiet to ja już nie będę pisać jak się odnosi...😉 Edytowane 1 Maja przez Natalka Przez Słabiutko., 1 Maja To jest podanie na admina a nie kącik dyskusyjny. Proszę nie spamować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarnasZboj 5 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 7 minut temu, Natalka napisał: Wyraziłam swoje zdanie to co słyszę prawie że codziennie. A do kobiet to ja już nie będę pisać jak się odnosi...😉 Słowo przeciwko słowu. Żadnych dowodów, nagrań ani screenów. W Polsce w takim momencie jest coś takiego jak domniemanie niewinności więc łatwo oczerniać kogoś bez dowodów bo jest się zazdrosnym, że może zostać administratorem Przez Słabiutko., 1 Maja To jest podanie na admina a nie kącik dyskusyjny. Proszę nie spamować. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manie3k 2 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja na tak, poztywny świr Przez Słabiutko., 1 Maja Komentując podanie musisz podać 3 argumenty na tak lub 3 argumenty na nie. Do poprawy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iveco 4 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Jestem na Nie. Lubię go ,śmieszny gracz ,często żartuje. Tylko czy takie cechy są wystarczające aby dostać pozytywne rozpatrzenie? Sebastian wiesz dobrze ,ze masz mega mocny problem z kultura. Często jak się denerwujesz to nie umiesz się opanować. Dostałeś kiedyś ode mnie bana za obrazę gracza. Po ostrzeżeniu cie, użyłeś mega słabych słów w moja stronę. Moim zdaniem powinieneś popracować nad sobą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 778 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja (edytowane) 🥱 - chcesz być śmieszny na serverze, ale to nie jest iks de - prowokujesz graczy, niby to śmieszki, ale tylko w waszym gronie Jedyny plus to GT Edit. Wypowiedź we własnym podaniu, świadczy o tym, że nie jesteś w stanie udźwignąć słów krytyki. Nikt tu nie jest głupi, widać, że pewne osoby wbiły na forum, tylko dlatego, żeby dać pozytywną opinię. Edytowane 2 Maja przez WILLY WONKA Żeby nie spamować 1 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iveco 4 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Cytuje: 2. Regulamin admina 2.1 Admin musi wykazywać się wzorem do naśladowania. jeżeli Harnaszboj dla ciebie jest to wzór do naśladowania ,to przepraszam bardzo ale nie mam już pytań 😊 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tof 6 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja na tak, kulturalny dżentelmen z klasą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Monster 440 Opublikowano 2 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Maja Co do ciebie mam wątpliwości niestety.. + gt - kultura jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expsdem 22 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja a ja dałbym szanse +gt + wiek + aktywność + składka nad kultura trzeba popracować, ale myślę i mam nadzieję że większość tego co mówisz to żart : ) ja bym dał szanse na okres próbny . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian. Chrypka 11 Opublikowano 2 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja Dobra, moi drodzy Parafianie, po waszych niewątpliwie mądrych i trafnych sugestiach co do mnie pora samemu coś napisać. większość osób które mnie zna z serwera i po za nim wiedzą że nie jestem tą samą " wulgarną osobą " jaką zdarza mi się być niekiedy, wiem, mam bardzo cięty język, i często nie zachowuje się kulturalnie ale to wszystko jest do nadpracowania. Mam na tyle silnej woli i samohamowania że potrafię być uprzejmy, kulturalny i pełen empatii, mam niekiedy te swoje " jazdy " jeśli kiedykolwiek kogoś tym uraziłem bardzo przepraszam, nie robiłem tego specjalnie, większość moich głupich tekstów to są żarty, przykro mi czytać od osób postronnych z którymi miałem możliwość wspólnego grania że jestem takim "potworem". dziękuję osobą które stają za mną i za tym którzy widzą i wiedzą jaki naprawdę jestem, nie ma się co pchać na afisz, Administrator serwera to jednak poważne stanowisko i nie jest dane mi chyba nim być :^) mimo wszystko, jeszcze raz przepraszam osoby dotknięte moim szerokokątnym poczuciem humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Ja tam jestem na TAK + GT + Wiek + Składka A co do twojej kultury to jeśli Cię przyjmą to chyba zdajesz sobie sprawę że emocje trzeba będzie opanować hm? 😂 PS nie zapominajcie że to jest gra i troszkę więcej dystansu misiaczki, Buziaczki was kroks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Jestem na Tak Składka GT Wiek Kulturę da się ogarnąć dajcie mu okres próbny i obserwujcie, każdy zasługuje na danie mu szansy, a zabrać admina możecie w każdej chwili. Pamiętajcie, że kija z dupki trzeba czasami wyjąć i umieć się pośmiać troszkę. Powodzenia życzę 😉💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 89 Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Grając chwilę coś już zaczynałem zauważać, ale jeszcze nie było na tyle żeby jakoś upominać. Grałbym więcej może wtedy miałbym co więcej napisać. A do was tam wyżej. Ktoś pisze że obrażał, a drugi pisze że taki nie jest. Wiem że bronicie ale wysłuchajcie drugiej osoby. Co do podania to przyjmujemy w Nasze grono. Będzie to taki sprawdzian. Tak jak napisał cwaniak, zawsze można admina zabrać. Więc jak będziecie mieli jakieś uwagi co do Seby jak i innych adminów piszcie skargi lub PW do mnie czy monstera to będziemy wyciągać konsekwencje. @ Sebastian. Chrypka napisz mi PW z danymi i ogarniemy temat. Ps: popraw się szczególnie do tych kobiet skoro tak uważają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 89 Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi