Skocz do zawartości

Zablokowane [PODANIE PRZYJĘTE]Podanie.

Sebastian. Chrypka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Sebastian | Chrypka

Doświadczenie AMX [1-10] : 3

Czas spędzony na serwerze (Link do GT) : https://www.gametracker.com/player/Sebastian | Chrypka/145.239.16.114:27015/

Link do steam (Z grą cs 1.6) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198926609441/

Składka [Tak/Nie] : jeśli jest wymagana to jak najbardziej.

Kontakt : Steam

Zapoznałeś się dokładnie z wymaganiami, regulaminem administratora serwera i spełniasz je w 100%? [Tak/Nie]: Tak.

• Lubie to ! 3
  • kekw 1

Jestem na: nie

+GT

+wiek

+/ aktywnosc 

brak kultury 

- brak jakichkolwiek pochamowań (teksty typu zdechnij do graczy)

-skargi na gracza

• Lubie to ! 2

1 godzinę temu, Natalka napisał:

Jestem na: nie

+GT

+wiek

+/ aktywnosc 

brak kultury 

- brak jakichkolwiek pochamowań (teksty typu zdechnij do graczy)

-skargi na gracza

Nie zgadzam się. Sebastiana na serwerze znam nie od dziś i od zawsze jest bardzo kulturalnym człowiekiem.  Pomaga nowym graczom. Ma bardzo duży szacunek do kobiet. Wydaję mi się, że słaba z Ciebie administratorka skoro nawet nie znasz jaki Sebastian jest naprawdę. Pozdrawiam.

• Lubie to ! 1
  • kekw 1

40 minut temu, HarnasZboj napisał:

Nie zgadzam się. Sebastiana na serwerze znam nie od dziś i od zawsze jest bardzo kulturalnym człowiekiem.  Pomaga nowym graczom. Ma bardzo duży szacunek do kobiet. Wydaję mi się, że słaba z Ciebie administratorka skoro nawet nie znasz jaki Sebastian jest naprawdę. Pozdrawiam.

Wyraziłam swoje zdanie to co słyszę prawie że codziennie. A do kobiet to ja już nie będę pisać jak się odnosi...😉

Edytowane przez Natalka
Przez Słabiutko.,

To jest podanie na admina a nie kącik dyskusyjny. Proszę nie spamować.

• Lubie to ! 1

7 minut temu, Natalka napisał:

Wyraziłam swoje zdanie to co słyszę prawie że codziennie. A do kobiet to ja już nie będę pisać jak się odnosi...😉

Słowo przeciwko słowu. Żadnych dowodów, nagrań ani screenów. W Polsce w takim momencie jest coś takiego jak domniemanie niewinności więc łatwo oczerniać kogoś bez dowodów bo jest się zazdrosnym, że może zostać administratorem ;)

Przez Słabiutko.,

To jest podanie na admina a nie kącik dyskusyjny. Proszę nie spamować.

• Lubie to ! 1
  • kekw 1

na tak, poztywny świr 

Przez Słabiutko.,

Komentując podanie musisz podać 3 argumenty na tak lub 3 argumenty na nie. Do poprawy.

• Lubie to ! 1

Jestem na Nie.

Lubię go ,śmieszny gracz ,często żartuje. Tylko czy takie cechy są wystarczające aby dostać pozytywne rozpatrzenie?

Sebastian wiesz dobrze ,ze masz mega mocny problem z kultura. Często jak się denerwujesz to nie umiesz się opanować. Dostałeś kiedyś ode mnie bana za obrazę gracza. Po ostrzeżeniu cie, użyłeś mega słabych słów w moja stronę. 

Moim zdaniem powinieneś popracować nad sobą 

• Lubie to ! 1

🥱

- chcesz być śmieszny na serverze, ale to nie jest  iks de 

- prowokujesz  graczy,  niby to śmieszki, ale tylko w waszym gronie 

Jedyny plus to GT

Edit. 

Wypowiedź we własnym podaniu,  świadczy o tym, że nie jesteś w stanie udźwignąć  słów krytyki. Nikt tu nie jest głupi, widać, że pewne osoby wbiły na forum, tylko dlatego, żeby dać pozytywną opinię. 

Edytowane przez WILLY WONKA
Żeby nie spamować
  • Lubie to ! 1

SYR 8 

Cytuje:

2. Regulamin admina

2.1 Admin musi wykazywać się wzorem do naśladowania.

jeżeli Harnaszboj dla ciebie jest to wzór do naśladowania ,to przepraszam bardzo ale nie mam już pytań 😊

• +1 1

• Junior Admin
Junior Admin

Co do ciebie mam wątpliwości niestety..

+ gt

- kultura

jestem na nie

spacer.png

a ja dałbym szanse
+gt
+ wiek
+ aktywność
+ składka
 nad kultura trzeba popracować, ale myślę i mam nadzieję że większość tego co mówisz to żart : )
ja bym dał szanse na okres próbny .

• Lubie to ! 1

Dobra, moi drodzy Parafianie, po waszych niewątpliwie mądrych i trafnych sugestiach co do mnie pora samemu coś napisać.

większość osób które mnie zna z serwera i po za nim wiedzą że nie jestem tą samą " wulgarną osobą " jaką zdarza mi się być niekiedy, wiem, mam bardzo cięty język, i często nie zachowuje się kulturalnie ale to wszystko jest do nadpracowania. Mam na tyle silnej woli i samohamowania że potrafię być uprzejmy, kulturalny i pełen empatii, mam niekiedy te swoje " jazdy "

jeśli kiedykolwiek kogoś tym uraziłem bardzo przepraszam, nie robiłem tego specjalnie, większość moich głupich tekstów to są żarty, przykro mi czytać od osób postronnych z którymi miałem możliwość wspólnego grania że jestem takim "potworem".

dziękuję osobą które stają za mną i za tym którzy widzą i wiedzą jaki naprawdę jestem, nie ma się co pchać na afisz, Administrator serwera to jednak poważne stanowisko i nie jest dane mi chyba nim być :^)

mimo wszystko, jeszcze raz przepraszam osoby dotknięte moim szerokokątnym poczuciem humoru.

Ja tam jestem na TAK 

+ GT 

+ Wiek 

+ Składka

A co do twojej kultury to jeśli Cię przyjmą to chyba zdajesz sobie sprawę że emocje trzeba będzie opanować hm? 😂

PS nie zapominajcie że to jest gra i troszkę więcej dystansu misiaczki, Buziaczki was kroks

• Dzięki ! 1

645e615f7c006af50d19e5d6-1.png.0dbf527742aa53a477674473dd21f9bd.png

Jestem na Tak 

Składka

GT

Kulturę da się ogarnąć dajcie mu okres próbny i obserwujcie, każdy zasługuje na danie mu szansy, a zabrać admina możecie w każdej chwili.

Pamiętajcie, że kija z dupki trzeba czasami wyjąć i umieć się pośmiać troszkę.

Powodzenia życzę 😉💪

• Dzięki ! 1

Grając chwilę coś już zaczynałem zauważać, ale jeszcze nie było na tyle żeby jakoś upominać. Grałbym więcej może wtedy miałbym co więcej napisać. A do was tam wyżej. Ktoś pisze że obrażał, a drugi pisze że taki nie jest. Wiem że bronicie ale wysłuchajcie drugiej osoby.

Co do podania to przyjmujemy w Nasze grono. Będzie to taki sprawdzian. Tak jak napisał cwaniak, zawsze można admina zabrać. 

Więc jak będziecie mieli jakieś uwagi co do Seby jak i innych adminów piszcie skargi lub PW do mnie czy monstera to będziemy wyciągać konsekwencje.

@   Sebastian. Chrypka napisz mi PW z danymi i ogarniemy temat. 

Ps: popraw się szczególnie do tych kobiet skoro tak uważają 

• kekw 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie