KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Kolejna osoba nominowana to @ Bufen . Na zadawanie pytań macie czas do 05.05.2023 do godziny 20:00 Pytania zadajemy poprzedzając [Q], a odpowiedzi [A]. Przykład: [Q] - Jaka jest twoja ulubiona pora roku? [A] - Lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 730 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 [Q] - Masz dziewczynę? [Q] - Ile masz lat? [Q]- Masz prawo jazdy a jak tak to, czy masz auto? [Q] - kiedy w top 15 na Only DD2? [Q] - Co wolisz pizza, czy spaghetti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 [Q] Kiedy awans? [Q] Obalamy rządy @ SK Słabiutko. na dd2? [Q] Składka za admina zapłacona? [Q] Ile masz wzrostu? [Q] Masz jakieś zwierzątko domowe? Jeśli tak, to jakie i jak się wabią? [Q] Palisz zielone? [Q] Ulubione powiedzenie lub zwrot? [Q] Wolisz cukier biały czy trzcinowy? [Q] Jakie znasz języki obce? [Q] Czego chciałbyś się nauczyć w bliskiej lub dalekiej przyszłości? [Q] Jaki fryz? Masz zakola? [Q] Broda fresh? Kreseczka siedzi-BAM? [Q] Masz jakieś pytania? [Q] Wolisz wieść beztroskie życie singla czy szczęśliwego męża i ojca? Dziękuje za uwagę to moje 37 pytań do Q & A. Jestem aktualnie lekko odklejony aczkolwiek pytania wydają mi się bardzo interesujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 @ Bufen teraz w osobnym temacie odpowiedz na zadane ci pytania. Masz maksymalnie 4 dni na udzielenie odpowiedzi. Pamiętaj o nominowaniu kolejnej osoby! Pamiętaj,to tylko zabawa! Pozdrowionka,waszaaa ajdarka♥️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi