NIE CZITUJE 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Nick: NIE CZITUJE STEAMID: Steam_ID: 0:0:31942612 Serwer: D only dd2 CS 1.6 Data zdarzenia: 25.04.2023 Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php Opis sytuacji: no więc zostałem poproszony na spect przez kogoś o pobranie jakiegoś programu do skanowania o którym w ogóle pierwszy raz słyszę w życiu a mam 32 lata na karku. Odmówiłem bo gralem u was pierwszy raz i nie będzie mi ktoś kazał coś udowadniać. Będąc na spect podczas rozmowy z adminem w którym pytam go o zapis w regulaminie odnośnie jego prośby o pobranie programu dostałem bana Pt. Ucieczka przed warcośtam kiedy ja nigdzie nie uciekałem tyllo pisałem na spect co jest do sprawdzenia oczywiście a więc nawet wychodzi na to że admin poprostu skłamał bo ja nigdzie nie uciekałem, ale to już nie ważne. Kiedyś robiło się screeny albo siadało i oglądało demo rozpisując dziwne sytuację pozostawiając je do oceny innym użytkownikom forum. Na czacie forum dowiedziałem się że podono jest taki zapis w regulaminie ze admin może prosić gracza o pobranie tego warcośtam o czym nie wiedziałem wcześniej bo jak mówię pierwszy raz się z tym spotykam. Czy jest możliwość by admin który dał mi bana lub ktoś z teamu UB zobaczył moje demo? Do wglądu macie tez mój SID w Google można poznać moją historie bo gram w tą grę od 2005 roku na jednym steamie a screeny, demka, i inne problemy jak teraz miewałem dość często lecz wychodziło zawsze że jestem czysty. Wiecie też że takich serwerów jak wasz jest mnóstwo ale mi zależy głównie na prawdzie, na byciu fer, nie chce być poprostu uznany za czita bo czuję się z tym nie fer że jakiś admin podjął decyzję o zbanowaniu mnie bo twk jsk wyżej napisałem niechętnie chciałem pobierać jakieś programy. Ale nie uciekałem tak jak to jest w powodzie bana. Zwracam się z prosbą do wssystkich którym zależy na sprawiedliwości o wstawienie się za mną i bardzo prosze admina lub UB team o nie lekceważenie mnie tylko jakieś pozytywne rozwiązanie dla obu stron, rozpisanie demka i wstawienie tu pod postem do oceny innych graczy. Z góry przepraszam za kłopot i dziękuję za wysłuchanie. Czekam na jakieś wieści, pozdrawiam ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Jeżeli uciekłeś przed wargordem to jest perm, ale mówisz, że nie wyszedłeś z serwer i dlatego @ SK Słabiutko. Przedstawi sytuację jak to wyglądało w razie jakiś problemów zostanie sprawdzone demko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Po kilkukrotnym pisaniu o wargodzie odmówił, bo mu się nie chciało. A ja nie mam czasu siedzieć i czekac kilka h na tłumaczenie co, jak i dlaczego. Jest to uznane jako ucieczka przed wargodem, ode mnie tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE CZITUJE 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, UNKNOWN Eldorado napisał: Jeżeli uciekłeś przed wargordem to jest perm, ale mówisz, że nie wyszedłeś z serwer i dlatego @ SK Słabiutko. Przedstawi sytuację jak to wyglądało w razie jakiś problemów zostanie sprawdzone demko. Nigdzie nie uciekłem, nawet na shoubox ten admin Słabiutko pisal że dał bana takiego bo nie chciało mu się użerać ze mną. Nigdzie nie uciekałem, właściciel może sprawdzić w logach że rozmawiałem z adminem na spect podczas gdy nagle dostslem bana. / droga pani adminko, tylko dla pani to jest ucieczka jak widać. Ja nie uciekałem a sytuację opisałem powyżej w prośbę o UB. Już nie spamujmy, fajnie że przyznałaś chociaż że nie uciekłem więc może coś będzie z tym rozpatrywaniem demka. Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez NIE CZITUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Dobra. Rano zerkne do HLTV, ale podeślij mi twojego pova z gry z dokładną godzina i data o nazwie PsychaSiadaDD2 znajdziesz go w folderze cstrike. Przez ETN, 25 Kwietnia 2023 Rano ze względu, że jestem po pracy i po prostu nie mam chęci i siły, żeby teraz odpalać kompa zrobię to na spokojnie rano, żeby dokładnie się temu przyjrzeć. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE CZITUJE 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 3 minuty temu, UNKNOWN Eldorado napisał: Dobra. Rano zerkne do HLTV, ale podeślij mi twojego pova z gry z dokładną godzina i data o nazwie PsychaSiadaDD2 znajdziesz go w folderze cstrike. Ok z samego rana to zrobię bo jestem już aktualnie na telefonie, dzięki wielkie byku za odzew, chociaż jeden sprawiedliwy pozdrawiam i do rana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 @ UNKNOWN Eldorado pozwól że się wtrącę, jako iż byłem przy całej sytuacji. Po 1. gracz @ NIE CZITUJE nie dostał bana za cheaty, tylko za ucieczke przed WarGodem. Gdyby zrobił tego WarGoda, potwierdził by swoje słowa na temat czystego grania, zamiast tego wszedł na spect i wolał się kłócić i obrażać. Nie chce mi sie jakoś rozpisywać na ten temat bo ub nie dostanie, jak wspomniałem dostał bana za ucieczke przed wargodem nie za cheaty. Taka rada jeszcze na zakończenie @ NIE CZITUJE czasami warto schować dume w kieszeń i posłuchać co mówi ci „jakiś random”. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE CZITUJE 1 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) 24 minuty temu, CwaniaK napisał: @ UNKNOWN Eldorado pozwól że się wtrącę, jako iż byłem przy całej sytuacji. Po 1. gracz @ NIE CZITUJE nie dostał bana za cheaty, tylko za ucieczke przed WarGodem. Gdyby zrobił tego WarGoda, potwierdził by swoje słowa na temat czystego grania, zamiast tego wszedł na spect i wolał się kłócić i obrażać. Nie chce mi sie jakoś rozpisywać na ten temat bo ub nie dostanie, jak wspomniałem dostał bana za ucieczke przed wargodem nie za cheaty. Taka rada jeszcze na zakończenie @ NIE CZITUJE czasami warto schować dume w kieszeń i posłuchać co mówi ci „jakiś random”. jak juz mowilem grałem u was pierwszy raz i dla mnie to totalna nowość by ktos kogos prosil na serwerze o pobranie jakiś programów, a ze grałem pierwszy feralny raz to nawet nie zaglądałem do regulaminów mimo ze powinienem (chyba nikt nie czyta regulaminów przed rozpoczęciem gry na danym serwerze, dopiero pozniej gdy cos jest nie jasne jak teraz), nie wiem czy byłes wtedy na serwerze ale zadnych wyzwisk na spect nie bylo tylkko rozmowa z adminem i to ze poprostu nie dowierzam w co słysze, jaki program jaki skan, pierwsze slysze do tej pory ale NAJWAZNIEJSZE to nie była zadna ucieczka tylko wymiana zdań, ja rozumiem ze mozna to nazwac ucieczką ale podczas konwersacji poprostu dostałem bana po czym momentalnie odwiedziłem forum wiec o jakiej ucieczce tu mowa.. ? Bardzo was prosze bądzcie ludźmi, tak jak admin ma prawo sie pomylić bez konsekwencji tak chyba mozna poprostu sprawdzic demko osobie ktora nic nie wiedziala na temat obowiazku pobierania jakiegos dodatkowego oprogramowania, dodam jeszcze ze pytalem na spect czy jest to zapis z regulaminu o tym oprogramowaniu czy wymysł jakiegoś admina bo dla mnie sytuacja spotykana pierwszy raz lecz nie dostałem odpowiedzi tylko bana. Chyba widac skruche z mojej strony pisząc temat o rozpartrzenie bana , z góry moge przeprosić za brak zapoznania z regulaminem przed pierwszą grą i prosze również o obejrzenie i ocene demka przez osoby do tego powołane a nie przekreślanie mnie z góry za brak znajomosci regulaminu. Przeciez to nie jest problem obejrzeć demko rozpisac i ocenic. Bardzo prosze o pozytywne rozpartrzenie mojej prośby rozpiske i ocene demka nawet jesli miałbym nie dostać ub to sprawiedliwosci stanie sie za dość czy jak to sie tam pisze. pozdrawiam 7 godzin temu, UNKNOWN Eldorado napisał: Dobra. Rano zerkne do HLTV, ale podeślij mi twojego pova z gry z dokładną godzina i data o nazwie PsychaSiadaDD2 znajdziesz go w folderze cstrike. https://megawrzuta.pl/download/2d030b22399c199644918ec3a48db397.html tu jest plik który kazałeś mi wrzucić. Jeszcze na swoją obrone pozwole sobie dodac ze cale zycie grałem pod nickiem Sanczo, bylem adminem na wielu wielu wielu sieciach to tez jest do zweryfikowania po SID. Nie wiem jak jeszcze moge udowodnic swoją niewinność , najlepiej bylo by ocenic Demko.. Dziekuje za uwage i bardzo prosze o zrozumialosc Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez NIE CZITUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akukuuu 188 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) Ban zostaje. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia cię z jego przestrzegania. Wyraźnie napisałeś, że nie będziesz robił wargoda oraz obrażałeś Opiekunkę. I nie pytałeś nikogo czy jest takie coś w regulaminie więc nie zmyślaj. Cytat Nie muszę tu grać. Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Akukuuu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akukuuu 188 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) @ CwaniaK dziękuję za wyjaśnienie sytuacji i o obrazie nie miałem wgl pojęcia dlatego chciałem przejrzeć demko w celu weryfikacji. @ Akukuuu bardzo dobra robota @ NIE CZITUJE Nie ładnie z twojej strony bardzo chamskie zachowanie w temacie przedstawiałes to trochę inaczej. Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez UNKNOWN Eldorado 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi