SpizganY THC 65 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Twój Nick: SpizganY THC Nick Oskarżonego: @ Śledzik na serwerze Taborecik Powód: ban odpocznij sobie... Co to za powód ?! Po drugie gram sobie spokojnie od pewnego momentu lagowalo ostro serwer wszyscy mogą to potwierdzić powiedziałem "kurwa ale laguje ten serwer" nagle ban i to jest powód bana na 30 minut ? Admin sobie jakieś jaja robi... Dopiero co wszedł i już bany rzuca... A zaczął grać jakieś może 15 minut a jakoś Bufenowi który grał że mną nic nie przeszkadzało... Data: 25.04.2023 Dowód: macie Konsole sprawdźcie Edytowane 25 Kwietnia przez SpizganY THC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledzik 109 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Jak wszedłem na serwer słyszę od ciebie "kiedyś było lepiej" " cały czas laguje " chłopie siedziałeś prawie 4h bez reseta więc należy odpocząć Edytowane 25 Kwietnia przez Śledzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpizganY THC 65 Opublikowano 25 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) @ Śledzik A co cię to obchodzi ile ja siędze na serwerze człowieku ?!?!?! Uwielbiam grać w CS tym bardziej na only dd2 naszym wiec ciebie to nie powinno nic interesować ile na nim jestem i to nie jest powód aby dawać bany bo ktoś sobie siedzi ile chce... Przy okazji wykupiłem Svipa więc mam prawo z niego korzystać nawet 24H a ty człowieku odbierasz mi to za co ja płacę @ zamach na przeciętność Prosze dodać do regulaminu banów że banuje się kogoś za siedzenie 4H na serwerze.... Edytowane 25 Kwietnia przez SpizganY THC 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledzik 109 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Tylko 30 MIN Edytowane 25 Kwietnia przez Śledzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpizganY THC 65 Opublikowano 25 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) 1 godzinę temu, Śledzik napisał: Jak wszedłem na serwer słyszę od ciebie "kiedyś było lepiej" " cały czas laguje " chłopie siedziałeś prawie 4h bez reseta więc należy odpocząć Gubisz się w powodach panie admin xD to więc jak to jest powód bo siędzę 4H czy kogoś obrażam i głupio gadam xD najpierw rozpisz demko gdzie kogoś obrażałem człowieku ... Aa zapomniałem demko nie nagrywa głosu @ Bufen proszę o wypowiedź czy słyszałeś abym kogoś obrażał ?? PS. Nie wiedziałem że można banować za głupie gadanie to też proszę dodać do regulaminu banów że można banować kogoś na 30 minut bo głupio gada.... @ Śledzik Jeszcze jedno bo czegoś nie rozumiem hmmm mówisz że siedziałem 4H skąd to wiesz skoro napisałeś że wszedłeś na serwer i słyszysz jak powiedziałem że ( kiedyś było inaczej że serwer laguje ) xD ty na prawdę sam nie wiesz co piszesz... Bo ja cie przez ostatnie 4H na serwerze w sumie nie widziałem ale widziałem cie za to jak wszedłeś na serwer jakieś 20 minut przed tym za nim to powiedziałem Znajdźcie se adminów którzy wiedzą co piszą nie gubią się w powodach banów i dają adekwatne bany za coś co jest w regulaminie a nie ze ktoś sobie sypie banami bo mu się coś nie podoba dziękuję więcej nie mam nic do dodania... Edytowane 25 Kwietnia przez SpizganY THC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 Banned for a clean game 169 Opublikowano 25 Kwietnia AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Wiem, że nie powinien się tu wypowiadać, ale się wypowiem, owy gracz "SpizganyTHC" jest bardzo agresywny, niekulturalny, dodatkowo prowokuje, obraża itd.. 4 pain>> discipline>> don't give up.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpizganY THC 65 Opublikowano 25 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) 4 minuty temu, Banned for a clean game napisał: Wiem, że nie powinien się tu wypowiadać, ale się wypowiem, owy gracz "SpizganyTHC" jest bardzo agresywny, niekulturalny, dodatkowo prowokuje, obraża itd.. XDDDD to że sobie przeklinam owszem każdy to robi wiec to nic złego a po drugie skoro wiesz ze nie możesz się wypowiadać to po co tu piszsz xDD po trzecie nikogo nie wyzywam... A jeśli już to robię to tylko w momencie kiedy jestem pierwszy wyzywany od ćpunów i gorszych a to żadko się zdarza a przeważnie takich ludzi wolę wyciszać więc przestań pisać tam gdzie nie masz prawa bo skarga nie dotyczy ciebie elo :)))) A po czwarte lubię jarać i każdemu gówno do tego czy palę czy nie :)) Edytowane 25 Kwietnia przez SpizganY THC Przez Słabiutko., 25 Kwietnia Nie spamuj wpisami, edytuje się swoje wypowiedzi. Ostrzeżenie słowne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba na banie 5 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Godzinę temu, Banned for a clean game napisał: Wiem, że nie powinien się tu wypowiadać, ale się wypowiem, owy gracz "SpizganyTHC" jest bardzo agresywny, niekulturalny, dodatkowo prowokuje, obraża itd.. Co ty chłopie za głupoty pierdolisz gram z nim już w chuj czasu i nie słyszałem u niego agresi . I sory ze się wtrącam 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia @ SpizganY THC co do dowodów, ty też masz konsole i mogłbyś ułatwic prace Administracji i wkleić wycinek jezeli owe dowody tam są. A teraz do sedna skargi : 2 godziny temu, Śledzik napisał: Jak wszedłem na serwer słyszę od ciebie "kiedyś było lepiej" " cały czas laguje " chłopie siedziałeś prawie 4h bez reseta więc należy odpocząć @ Śledzik jesteś swieżak jako Admin ( i nie mowie Ci tego złośliwie) to ze @ SpizganY THC wszedł na serwer i mowił ze laguje itp to nie jest powód na bana 30 minut,zrozumiałbym jesli gracze pisaliby na U@ ze @ SpizganY THC klatkuje czy tam laguje i nic by z tym nie robił. A co do Ciebie @ SpizganY THC to z tego co widze jestes dosc aktywny na forum i fajnie jakbys sie zapoznał kto i ile czasu jest adminem, @ Śledzik jest tutaj nowy a ty kopiesz pod nim dołki o bana na 30 minut ,ktory został zbyt pochopnie nałozony,a mogłeś sobie odejsc na te 30 minut posłuchać muzy i by Ci przeszło ( i tez @ SpizganY THC zeby nie było, no offence :) ) Jak dla mnie to upomnienie dla @ Śledzik i sie rozchodzimy panowie ale decyzja nalezy do Administracji, tyle ode mnie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpizganY THC 65 Opublikowano 25 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) @ kroks. Otwieram ostatni post i na tym zakończę. Cześć mordeczko. Może i jest nowy ale administracja przyjmująca admina na dane stanowisko przeprowadza mu w tym zakresie szkolenie czy tam zwany egzamin dany użytkownik obejmujący funkcje admina powinien a nawet musi i ma obowiązek zapoznać się z taryfikatorem banów oraz ich regulaminem za co i jakie bany powinien dawać... Skoro taki użytkownik nie jest gotowy na objęcie funkcji admina bo nie zna taryfikatora oraz regulaminu banów według mnie nie powinien obejmować tego stanowiska ja byłem pierwszą osobą która złożyła skargę owszem, owszem mogłem odpuścić i jak napisałeś odpocząć lecz w końcu będzie druga osoba później trzecia osoba która też ma odpuścić bo jest nowy ? Takim sposobem będzie sobie myślał że może banować sobie za co chce... ja nie każę mu dawać ostrzeżenia bądź czego kolwiek innego tylko jestem wkurzony bo dostałem bana za nic a admin gubi się w powodach bana ... zalecam odświeżenie mu regulaminu banów i taryfikatora. Koniec moich wypowiedzi pozdrawiam. @ kroks. a co do dowodów problem jest taki że próbując robić screena konsoli i tego co jest w niej napisane z niewiadomych przyczyn i nie wiem jak robi mi screena pustej konsoli mimo że widnieje na niej wszystko ... :/ Edytowane 25 Kwietnia przez SpizganY THC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Pozwólcie, że wypowiem się jako gracz, nie opiekun i zakończymy tutaj tą dziecinade. Gram na tym serwerze kupę czasu i tak zdesperowanego gracza jak spizgany nie spotkałam. Ciągle Ci coś nie pasuje, nie odpowiada, ciągle wszystko źle admini robią, co dziś pokazałeś na forum. Grając dzisiaj, również wkraczasz w niepotrzebna dyskusje + zapisz się każdemu graczowi jaki to jesteś poszkodowany, bo zostales zbanowany ( bezpodstawnie oczywiście) to Twoje zdanie. Skończ po prostu zwracać każdemu adminowi co AM robić z jak ma robić i pl prostu najzwyczajnie zacznij grać jak każdy inny gracz. Co do @ Śledzik - admin został upomniany za bezsensowne banowanie bez podstaw. dziękuję, pozdrawiam. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi