Skocz do zawartości

Zablokowane [PROPOZYCJA ODRZUCONA][Propozycja z fleszami

SpizganY THC
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: @   SpizganY THC

Propozycja:  Skrócony czas na flesze (  i dodanie +1 granatu wybuchowego dla vip/Svip )

Czego dotyczy propozycja: Sprawa wygląda następująco skrócić czas fleszy dużo się słucha na serwerze od ludzi oo że flesze za długo trwają gdy poleci ich 2 na raz albo nawet i kilka pod rząd więc moja propozycja oraz ludzi którym się nie chce rejestrować na forum i samym napisać propki więc robię to ja bo mają dużo racji w tym i sam jestem za aby skrócić czas działania fleszy o minimum 2 sekundy bo CT czy TT nie ma szans gdy wleci kilka fleszy na raz...  mają szanse jedynie ci co zdążą się schować bądź obrócić ale też nie zawsze bo nie da się przewidzieć gdzie poleci flesz aby zrobić manewr.  (  Oraz przy okazji myślę że można było by dodać +1 granat wybuchowy dla vip/svip piszę tu bo nie chcę pisać 2 propek jednoczenie  )

Ewentualne wskazówki do Propozycji:  Hmmm może dwie sekundy skrócić czas flesza ... :) 

Pozdrawiam SpizganY 

Edytowane przez SpizganY THC
  • -1 1

tumblr_mexbo4J7ir1rkxe4io1_400.gif.debd1

• Moderator
Moderator

Coś mi się wydaje że tylko tobie to przeszkadza. Mi nie przeszkadza i nie mam z tym problemów XDDDDDD 

Jakby skrócić flesze do 2 sekund to traci się cały urok tej gry. Właśnie o to chodzi w tej grze że nie wiadomo gdzie spadnie flesz. 

Może monitor ci nie wyrabia? bo skoro zmniejszenie gammy ci nie pomaga...możesz jeszcze przeinstalować csa/format/etc

A jaki masz monitor? crt czy lcd?  o to różnica 

A druga sprawa nie ma czegoś na innych forach  żeby svip miał drugi dodatkowy wybuchowy granat. Bez sensu

Edytowane przez Olaf Scholz

BSS4aTW.gif.e131e287b6b678c68eb212568d27e18c.gif

9 minut temu, Olaf Scholz napisał:

Coś mi się wydaje że tylko tobie to przeszkadza. Mi nie przeszkadza i nie mam z tym problemów XDDDDDD 

Może monitor ci nie wyrabia? bo skoro zmniejszenie gammy ci nie pomaga...możesz jeszcze przeinstalować csa/format/etc

A jaki masz monitor? crt czy lcd?  o to różnica 

@  Olaf Scholz Gram na lapku ale dużo ludzi o tym mowi na serwerze może zacznij więcej grać na DD2 a nie wejdziesz może raz na miesiąc czy tam 2 albo 3 razy w miesiącu ja gram codziennie po kilka H dziennie i słyszę jak ludzie o tym mówią poleci kilka fleszy pod rząd to nawet zmniejszenie gammy nie da rady tego ogarnąć ;)

• -1 1

• 1337

Flesze są rzeczywiście długie, z drugiej strony jednak nie każdy potrafi to wykorzystać xd moim zdaniem flesze powinny zostać bez zmiany tak jak są teraz, co do dodatkowego granata wybuchającego, moim zdaniem zbyt op, bardzo dużo graczy posiada svipa na serwerze, to te szyszki by latały jak flesze, grałbyś na dd2 tylko na granaty wsm xd + przypominam że to serwer ONLY DD2, nie FFA lub 4Fun, nie wielka różnica lecz widać niestety że serwer dd2 staje się powoli drugim FFA.

IMG_3591.gif

2 minuty temu, CwaniaK napisał:

Flesze są rzeczywiście długie, z drugiej strony jednak nie każdy potrafi to wykorzystać xd moim zdaniem flesze powinny zostać bez zmiany tak jak są teraz, co do dodatkowego granata wybuchającego, moim zdaniem zbyt op, bardzo dużo graczy posiada svipa na serwerze, to te szyszki by latały jak flesze, grałbyś na dd2 tylko na granaty wsm xd + przypominam że to serwer ONLY DD2, nie FFA lub 4Fun, nie wielka różnica lecz widać niestety że serwer dd2 staje się powoli drugim FFA.

@ CwaniaK Możliwe ja tylko dodałem taka propke o tym dodatkowym granacie to może zamiast 2 flezy dać 2 wybuchające a jak nie to jedynie skrócić działanie tego flesza o max 2 sekduny mordo sam wiesz jak jest jak poleci ich kilka sztuk na raz ;)

Przez CwaniaK,

Używaj opcji „Edytuj post” żeby nie było spamu

Fakt ,no poleci kilka fleszy i mlekooo trwa długo ale szczerze? Taki urok tej gry i grając już kupę czasu e ta grę przyzwyczaiłem się do tego, według mnie może zostać a co do granatu wybuchowego to tak średnio bym to widział.

• +1 1

645e615f7c006af50d19e5d6-1.png.0dbf527742aa53a477674473dd21f9bd.png

Totalnie bez sensu skracać flesze, a tym bardziej ten dodatkowy granat to byłaby katastrofa, svipow jest multum, totalnie duże NIE.

flesze fakt faktem WKUR*IAJA ale o to chodzi w gierce.

• Lubie to ! 1

• Junior Admin
Junior Admin

E spokojnie, te fleshe sa git. Zdążysz sobie zajarac, zrobic obiad, kolacje, po kolacji zapalic szluga isc spac, wstac i akurat Ci flash minie, :)

• kekw 4

zuwp42-_1_-_online-video-cutter.com_.gif.a9f999cb800e72b259f6cc1d2a9dcb2d.gif

Wszystko zostaje tak jak jest, niczego nie zmieniamy i niczego nie dodaje. Pozdrawiam. 

• Dzięki ! 1
  • Kupka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie