Muchas Gracias 95 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Nick: perfection.01 STEAMID: 'STEAM_0:1:420023215' Serwer: dd2#1 Data zdarzenia: 24 kwi 2023 - 20:28:00 Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=7975 Opis sytuacji: Nie wiem o co chodzi, ledwo na serwer wszedłem i dostałem perma z powodem "NARA" Pozdrawiam 2 Cytat ××××××Pozdrawiam wszystkie kurwy, dzisiaj wybaczam Wam 😉×××××× www.youtube.com/@persona97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia @ FREEDOM proszę o wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREEDOM 11 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Mój błąd zły klawisz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia @ AntyCheat CS 1.6 proszę o ub. Tak jak myślałam, pomyłka w numerku. Ban miał byc dla rudego, który na ab wchodzi. Jednak @ FREEDOM powody banów mają się zgadzać, następnym razem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 ETN 375 Opublikowano 24 Kwietnia Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi