Słabiutko. 1 372 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Co to jest dla Ciebie "doskonały dzień"? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaJa 34 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Taki gdzie się wszystko uklada ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 ETN 375 Opublikowano 23 Kwietnia Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Doskonały dzień jest wtedy kiedy się wyśpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 949 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Doskonały to taki, kiedy nie mam dużo pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Lotencjusz 625 Opublikowano 23 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) Nie wiem nie doświadczyłem takiego. Edytowane 23 Kwietnia przez Olaf Scholz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 713 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Wtedy gdy współpracuje @ zamach na przeciętność :). Też lubie taki dzień kiedy można się napić alko i spotykać nowych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 835 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Doskonały to znaczy czy masz dobry humor i wszystko się układa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 778 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Kiedy wstaje rano, i wiem że mam wolne. Wypijam kawę bez pośpiechu. Układając sobie plan dnia na luzie. SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi