SpizganY THC 65 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick: ><SpizhanY><THC>< STEAMID: nie mam Serwer: DD2 Data zdarzenia: 22.04.2023 Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=7919 Opis sytuacji: Gram sobie na DD2 jak zawsze z resztą zrobiłem 2 dni temu reinstal CS bo miałem małe problemy z grą , wczoraj grałem przed wczoraj grałem normalnie a dziś wchodzę grałem od rana już od 9 można zobaczyć HLTV zaczęły się problemy od momentu gdy do kogoś strzelałem oddawało mi DMG i nagle ban za speedhacka gdzie ludzie już na tyle mnie znają i wiedzą że nigdy na syfie nie gram zawsze na czysto a same GT mówi za siebie mam przegranych ponad 6k H uwielbiam DD2 więc błagam odbanujcie mnie nawet prześlę całe pliki cs abyście zobaczyli że nie mam nic w folderach ;( A wczoraj miałem problemy z serwerem było zgłaszane słabiutko swiadek i monster pomagał mi bo miałem komunikat nie masz dostępu do serwera Edytowane 22 Kwietnia 2023 przez SpizganY THC Dodanie opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @ SK Słabiutko. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @ zamach na przeciętność się tym zajmie :) edit. Tak, wypowie się na ten temat. edit2. ><SpizganY><THC><: velocity over threshold: 1053.967773 (2) - wycinek z logów. Dlatego też miales odbijany DMG - STĄD też jest ten ban, a kierując się punktem z regulaminu : 1.17.1 Maksymalna dozwolona predkość na naszym serwerze to 699 wartości i również 3.3.1 Przy predkosciach od 700 do 800 unitów, nakładamy kare czasową zgodną z powyższą rozpiską, przy predkosciach powyzej 800 unitów bedzie nakładany ban permamentny. Decyzja należy do @ zamach na przeciętność co dalej z tym tematem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @ SK Słabiutko. zajmie się to znaczy ? Bo ja mam teraz związane ręce ,mam czekać aż sie @ zamach na przeciętność wypowie czy jak ? Przez ETN, 22 Kwietnia 2023 Spokojnie na rozpisanie demka mają 24h, a ty na sprawdzenie tematu 48h. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpizganY THC 65 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 (edytowane) @ SK Słabiutko. A skąd ja mam wiedzieć jak ja mam ogarnąć prędkość.... 😳😳😳😳 Ja wykorzystywałem tylko i jedynie podwójny skok gdy szedłem a to jest dla svip i też dla tego go wykupiłem bo daje więcej możliwości niż granie bez svipa więc wy mi wytłumaczcie jak ja mam tą niby prędkość ogarnąć... więc nawet za bieganinie z kosą będą bany bo komuś przyklatkuje i go przyspieszy o ileś tam czegoś... Bo nie wiem jak to się nazywa itp ?? 😳 Ja pierwszy raz w życiu mam bana za speedhacka gdzie ja nawet nie wiem jak go ogarnąć czy instalować bądź jak używać bindow tak zwanych czy jakoś tak .... 😳 Jak dostałem od ciebie bana to jak bym w ryj dostał Jeszcze pernamenta byłem w szoku totalnym i jestem no ludzie 😳 Ja nawet nie wiem o czym ty do mnie mówisz z tymi punktami regulaminu jakieś velocity over 😳 jakieś treshold 😳 😳😳 Edytowane 22 Kwietnia 2023 przez SpizganY THC Dodanie wpisu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 700 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Czekamy na wypowiedź @ zamach na przeciętność co dalej z tym tematwm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpizganY THC 65 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) 8 minut temu, UNKNOWN Eldorado napisał: Czekamy na wypowiedź @ zamach na przeciętność co dalej z tym tematwm Hmmm sam chce wiedzieć Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez SpizganY THC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Jak dla mnie to przestaję to rozumieć powoli,gość ,który kupuje vipa/sipa z duble jump i dostaje bana za SH no to sorry ale cos tu nie gra i ktoś kieruje się jakimś antysentymentem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpizganY THC 65 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) Poproszę o UB minęło 24H nie ma demka @ kroks. @ UNKNOWN Eldorado @ Opiekun AntyCheat CS 1.6 Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez SpizganY THC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Powód bana : „SH” - brak rozpiski demka przez @ SK Słabiutko. - 24h minęło UB proszę dać @ Opiekun AntyCheat CS 1.6 @ AntyCheat CS 1.6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 14 godzin temu, kroks. napisał: Jak dla mnie to przestaję to rozumieć powoli,gość ,który kupuje vipa/sipa z duble jump i dostaje bana za SH no to sorry ale cos tu nie gra i ktoś kieruje się jakimś antysentymentem Nie da sie osiągnąć takich prędkości na spadochronie ani duble jump, testowane niejednokrotnie, sprawdziliśmy tez prędkości na strefach i sgs, wiec system działa bardzo dobrze, system nie może Cię złapać z lagow, ponieważ ma 3 etapowa weryfikacje :) regulamin jasno przedstawia. Przez Itachi Uchiha, 23 Kwietnia 2023 Dziękuję za objaśnienie. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi