Skocz do zawartości

Zablokowane [UB][Odwołanie] NicK SpizganY THC

SpizganY THC
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick: ><SpizhanY><THC>< 
STEAMID:  nie mam 

Serwer: DD2 
Data zdarzenia:  22.04.2023
Link do bana:  
http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=7919

Opis sytuacji:  Gram sobie na DD2 jak zawsze z resztą zrobiłem 2 dni temu reinstal CS bo miałem małe problemy z grą , wczoraj grałem przed wczoraj grałem normalnie a dziś wchodzę grałem od rana już od 9 można zobaczyć HLTV zaczęły się problemy od momentu gdy do kogoś strzelałem oddawało mi DMG i nagle ban za speedhacka gdzie ludzie już na tyle mnie znają i wiedzą że nigdy na syfie nie gram zawsze na czysto a same GT mówi za siebie mam przegranych ponad 6k H uwielbiam DD2 więc błagam odbanujcie mnie nawet prześlę całe pliki cs abyście zobaczyli że nie mam nic w folderach ;(

A wczoraj miałem problemy z serwerem było zgłaszane słabiutko swiadek i monster pomagał mi bo miałem komunikat nie masz dostępu do serwera

Edytowane przez SpizganY THC
Dodanie opisu

tumblr_mexbo4J7ir1rkxe4io1_400.gif.debd1

@ zamach na przeciętność się tym zajmie :) 

edit. Tak, wypowie się na ten temat. 

edit2. ><SpizganY><THC><: velocity over threshold: 1053.967773 (2) - wycinek z logów. Dlatego też miales odbijany DMG - STĄD też jest ten ban, 

a kierując się punktem z regulaminu : 1.17.1 Maksymalna dozwolona predkość na naszym serwerze to 699 wartości i również

3.3.1 Przy predkosciach od 700 do 800 unitów, nakładamy kare czasową zgodną z powyższą rozpiską, przy predkosciach powyzej 800 unitów bedzie nakładany ban permamentny.

Decyzja należy do @ zamach na przeciętność  co dalej z tym tematem. 

• Lubie to ! 1

645c85f4d6f0063aae167de0.png.f4a7a398aafa1cad5e9ee651e7efea2d.png

@ SK Słabiutko. A skąd ja mam wiedzieć jak ja mam ogarnąć prędkość.... 😳😳😳😳 Ja wykorzystywałem tylko i jedynie podwójny skok gdy szedłem a to jest dla svip i też dla tego go wykupiłem bo daje więcej możliwości niż granie bez svipa więc wy mi wytłumaczcie jak ja mam tą niby prędkość ogarnąć... więc  nawet za bieganinie z kosą będą bany bo komuś przyklatkuje i go przyspieszy o ileś tam czegoś... Bo nie wiem jak  to się nazywa itp ??  😳 Ja pierwszy raz w życiu mam bana za speedhacka gdzie ja nawet nie wiem jak go ogarnąć czy instalować bądź jak używać bindow tak zwanych czy jakoś tak .... 😳 Jak dostałem od ciebie bana to jak bym w ryj dostał Jeszcze pernamenta byłem w  szoku totalnym i jestem no ludzie 😳 

Ja nawet nie wiem o czym ty do mnie mówisz z tymi punktami regulaminu jakieś velocity over 😳 jakieś treshold 😳 😳😳

Edytowane przez SpizganY THC
Dodanie wpisu
  • +1 1
  • Kupka 1

tumblr_mexbo4J7ir1rkxe4io1_400.gif.debd1

• ETN odblokował(a) ten temat

Jak dla mnie to przestaję to rozumieć powoli,gość ,który kupuje vipa/sipa z duble jump i dostaje bana za SH no to sorry ale cos tu nie gra i ktoś kieruje się jakimś antysentymentem :D

• kekw 1
  • Kupka 1

645e615f7c006af50d19e5d6-1.png.0dbf527742aa53a477674473dd21f9bd.png

• Założyciel Sieci
14 godzin temu, kroks. napisał:

Jak dla mnie to przestaję to rozumieć powoli,gość ,który kupuje vipa/sipa z duble jump i dostaje bana za SH no to sorry ale cos tu nie gra i ktoś kieruje się jakimś antysentymentem :D

Nie da sie osiągnąć takich prędkości na spadochronie ani duble jump, testowane niejednokrotnie, sprawdziliśmy tez prędkości na strefach i sgs, wiec system działa bardzo dobrze, system nie może Cię złapać z lagow, ponieważ ma 3 etapowa weryfikacje :) regulamin jasno przedstawia.

Przez Itachi Uchiha,

Dziękuję za objaśnienie.

• Lubie to ! 1
  • LOVE <3 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie