Cwaniak[t] 254 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) Wiek: 25 Imię: Piotr Dlaczego ty: Chcę pomóc w rozwoju TeamSpeak aby był jak najlepszy, aby był na szczycie oraz pomagać user jeżeli będzie taka potrzeba. Doświadczenie: Permisje itp ogarniam na spokojnie, dawniej stawiałem tski za $$ i coś się pamięta jeszcze więc obsługa nie jest mi obca. Edytowane 20 Kwietnia przez Cwaniak[t] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Lotencjusz 624 Opublikowano 20 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Posiada bardzo duże doświadczenie i myślę bez żadnego problemu poradzi sobie na posadzie administratora ts3. Powodzenia + Wiek + Mutacja + Znajomość TS3 + Aktywny Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Tak Aktywny Doświadczenie Pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 1 983 Opublikowano 20 Kwietnia Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Na tak i nie podlega dyskusji -wiek -aktywnosc - pomoc w zakupie bota. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel archonek luzak 1 375 Opublikowano 20 Kwietnia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Heja, zgłoś się do mnie na timspiczku. Witamy w drużynie! 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel archonek luzak 1 375 Opublikowano 20 Kwietnia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi