1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 17 Kwietnia 1337 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Jak wolicie spędzać weekendy? W gronie znajomych/rodziny czy przed komputerem grając w gry ze znajomymi? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 834 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia W gronie znajomych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Normalnie weekendzik na tsku, wódeczka się leje 😂 Ale z kobietą też się wyjdzie na jakieś party 😂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaJa 34 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia W weekend to bardziej odpoczywanie ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 777 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia W realu, ze znajomymi. W sumie i tak za bardzo nie mam na to czasu, ponieważ pracuje w każdy weekend 🤷 1 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martikox 41 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia w weekendy to ja nie wiem co to jest "dom" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 949 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia W weekendy to melanż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi