Farcik 0 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Nick: jusdsz STEAMID: ' STEAM_1 : 0 : 1065440647 ' Serwer: "klasyk" 145.239.16.114:27015 Data zdarzenia: nie wiem Link do bana: nw co to Opis sytuacji: Wczoraj pobrałem pierwszy raz cs 1.6 chciałem z kolega sobie pograć, wchodze na serwer a tu ban. na nicku jusdsz, gdy ja nigdy nie miałem takiego nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akukuuu 168 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 24h na odwołanie się od bana. Ban zostaje. Przez CwaniaK, 17 Kwietnia Polecam sprawdzić czy ban został nałożony na tego gracza, czy innego z zmiennym ip. Jeśli to nie on został zbanowany a ip się pokrywa to proste że będzie tego bana miał na tym ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akukuuu 168 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi