Muchas Gracias 95 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Nick[z serwera]: perfection.01 STEAM ID: STEAM_0:1:420023215 0 00:05 29 0 Wiek: 21 Znajomość AMXX [1-10]: 7-8 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/perfection.01/ Dlaczego Ty: Mam dużo czasu na grę, a przy okazji miło by było pomagać Wam z utrzymaniem porządku i ładu na Serwerze By innym użytkownikom grało sie najlepiej pod Słońcem Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: 8 Obowiązkowa składka TAK/NIE?: TAK Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Kulturkę, godny wzór do naśladowania oraz Mile spędzony czas wszystkich graczy Kontakt: Forum i Steam Edytowane 15 Kwietnia przez perfection 1 Cytat ××××××Pozdrawiam wszystkie kurwy, dzisiaj wybaczam Wam 😉×××××× www.youtube.com/@persona97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufen 261 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Na tą chwilę jestem na nie - Daj się nam lepiej poznać - Widziałem Cię parę razy tylko na sewerze -/+ Gt może być + Wiek + Składka Ale życzę Ci powodzenia w podaniu bardziej będę na tak za 7 dni + jak będę cię widział więcej na cs :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Daj sie poznac popraw gt i napisz podanie za jakis czas. Na ta chwile na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ʙᴀƦᴛᴀꜱ061 178 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia - Słabo Cię kojarzę - Pograj jeszcze trochę -/+ Aktywność + Składka Na ten moment również na Nie, napisz podanie za tydzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Jeżeli twoja aktywność będzie dobra tak jak te ostatnie 4dni to z miłą chęcią, zapraszamy cię za tydzień do ponownego napisania podania, na ten moment odrzucam i zapraszam za 7dni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi