KOSM0 0 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Witam gracz który chce zgłosić kogoś i nie można sprawdzić jego IP ,w zgłoszeniu też trzeba podawać IP. Widziałem kilkukrotnie jak gracz wpisuje /IP ale nic się nie dzieje . Myślę że przydał by się taki plugin Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Jestem za jak najbardziej. Duże ułatwienie dla adminów czy AC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 592 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Nie trzeba podawać w zgłoszeniu ip, wystarczy podanie steam id, które można sprawdzić wpisując status w konsoli. Wydaje mi się, że teraz sieci serwerów odchodzą od publicznego ujawniania ip użytkowników. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSM0 0 Opublikowano 10 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 1 godzinę temu, Adrian. napisał: Nie trzeba podawać w zgłoszeniu ip, wystarczy podanie steam id, które można sprawdzić wpisując status w konsoli. Wydaje mi się, że teraz sieci serwerów odchodzą od publicznego ujawniania ip użytkowników. Tylko to jest dobra opcja jak jest ktoś staram a jak jak jest ktoś non steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 592 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2 godziny temu, KOSM0 napisał: Tylko to jest dobra opcja jak jest ktoś staram a jak jak jest ktoś non steam Nie ma to znaczenia, obie grupy steam i ns mają swoje steam id. STEAM_1:0:615641852 790 Dla ns STEAM_0:1:737810354 Dla steam różnią się one tym co Ci podświetliłem innym kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Monster 439 Opublikowano 11 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Plugin ten został wyłączony dla użytkowników gdyż IP jest prywatne i nie życzą sobie jego ujawnia , wiec nie mogę pozwolić aby gracz widział IP innych gdyż ten ma prawo oskarżyć mnie o udostępnianie danych dla osób trzeci. niestety to jest Polska 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Skoro tak to mysle , ze do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Monster 439 Opublikowano 11 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi