boundless 14 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Na każdym serwerze są zapisywane statystki na nick , tylko u was są na IP. Jeśli ktoś ma steama to będzie mu sie zapisywalo na ID , jeśli ktoś ma ns to kupując vipa będzie mial hasło na nick a dla chetnych osób powinna byc rezerwacja na nick . A komu nie przeszkadza że ktoś się podszywa niech gra . Na każdym serwerze tak jest i jakoś nie widzę żeby ktoś tak często zgłaszał jakieś podszywki. Albo zrobić coś takiego jak VIP, że sobie sam darmowo ustawiasz haslo na nick lub za jakąś symboliczną opłate. Na waszym serwie wiekszosc osób gra ns i każdy ma praktycznie zmienne IP, więc te statystki na IP są bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Patrząc w drugą strone, jedyne uczciwe rozwiazanie to jest na IP. Jeśli Ci gorzej idzie, zmieniasz nick, a jak lepiej to ustawiasz ten ktory chcesz zeby Ci sie zapisywało? bez sensu, do odrzucenia ale niech sie inni wypowiedza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 TEMAT został wyjaśniony w poprzednim Twoim temacie, nie wiem po co dalej drążyć ale . zgadzam się z @ RIDE! , ale poczekamy na wypowiedzi innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boundless 14 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) 52 minuty temu, RIDE! napisał: Patrząc w drugą strone, jedyne uczciwe rozwiazanie to jest na IP. Jeśli Ci gorzej idzie, zmieniasz nick, a jak lepiej to ustawiasz ten ktory chcesz zeby Ci sie zapisywało? bez sensu, do odrzucenia ale niech sie inni wypowiedza. Ale co komu przeszkadza zmiana nicku i nowe staty , przecież tak samo wiekszość gra ns i jak chce sobie zresetować staty to restuje ruter. A w przypadku statów na IP, zabiorą prąd w połowie miesiące i masz staty w dupe :) . Dla mnie te IP jest bez sensu , dla graczy steam staty powinny byc na ID a dla graczy ns na nick , tak jak wszedzie . A wy ustawiacie tylko tak jak wam pasuje .,wypowie sie jeden admin i zamyka temat Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez boundless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 2 minuty temu, boundless napisał: Ale co komu przeszkadza zmiana nicku i nowe staty , przecież tak samo wiekszość gra ns i jak chce sobie zresetować staty to restuje ruter. A w przypadku statów na IP, zabiorą prąd w połowie miesiące i masz staty w dupe :) . Dla mnie te IP jest bez sensu , dla graczy steam staty powinny byc na ID a dla graczy ns na nick , tak jak wszedzie . A wy ustawiacie tylko tak jak wam pasuje .,wypowie sie jeden admin i zamyka temat przykro sie aż to czyta, zobacz Ci na steamie jakoś nie płaczą, tylko graja i uzcciwie nabijaja ranking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boundless 14 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, RIDE! napisał: przykro sie aż to czyta, zobacz Ci na steamie jakoś nie płaczą, tylko graja i uzcciwie nabijaja ranking Przykro to sie czyta wypowiedzi osoby która nie gra albo nie ma rutera ze zmiennym ip ,też by mi to nie przeszkadzało ale przynajmniej kilka razy w miesiące ruter albo sie resetuje albo migną prądem i już reset statystyk ale mam wrażenie że Ty wcale nie rozumiesz o co mi chodzi Może na steam mają inaczej niż na IP , ale tu nie chodzi o to tylko podsyłam wam najlepsze rozwiazanie. Ty myślisz że tu chodzi o to że jak źle idzie to sobie zmienie nick ? Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez boundless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 3 minuty temu, boundless napisał: Przykro to sie czyta wypowiedzi osoby która nie gra albo nie ma rutera ze zmiennym ip ,też by mi to nie przeszkadzało ale przynajmniej kilka razy w miesiące ruter albo sie resetuje albo migną prądem i już reset statystyk ale mam wrażenie że Ty wcale nie rozumiesz o co mi chodzi Może na steam mają inaczej niż na IP , ale tu nie chodzi o to tylko podsyłam wam najlepsze rozwiazanie. Ty myślisz że tu chodzi o to że jak źle idzie to sobie zmienie nick ? uwazam, ze wiecej bedzie placzu, jak beda wchodzic na swoich nikach i psuc sobie statystyki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boundless 14 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) Mowie jest duzo rozwiązan ,kupujac vipa juz byś miał hasło na nick , mozna jeszcze wprowadzić opłate za haslo na nick lub poprostu zrobić komus taką przysluge jak się zgłosi. To się by tyczyło tylko ns bo mając steama by było na ID . Wszędzie tak jest i jakoś nie ma kłopotu tylko wy macie jakies swoje wyobrażenia :) to nie jest nic nowego . A tak apropo to jaki internet jest ze stałym IP ? Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez boundless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 7 minut temu, boundless napisał: Mowie jest duzo rozwiązan ,kupujac vipa juz byś miał hasło na nick , mozna jeszcze wprowadzić opłate za haslo na nick lub poprostu zrobić komus taką przysluge jak się zgłosi. To się by tyczyło tylko ns bo mając steama by było na ID . Wszędzie tak jest i jakoś nie ma kłopotu tylko wy macie jakies swoje wyobrażenia :) to nie jest nic nowego . A tak apropo to jaki internet jest ze stałym IP ? wiekszosc internetow jest ze stalym ip oprocz mobilinych ps. nie checmy naciagac ludzi na pieniadze by nikt im nie wbijal na konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boundless 14 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) A jak to jest ze steam ID na ns , ono jakoś się nie generuje ? Nie moża zrobić żeby każdy ns miał wygenerowany swoj steam ID ? Wiem że coś chyba sie da 36 minut temu, RIDE! napisał: wiekszosc internetow jest ze stalym ip oprocz mobilinych ps. nie checmy naciagac ludzi na pieniadze by nikt im nie wbijal na konta To jest tylko kwestia chęci coś ogarnać żeby było dobrze , ten post można także potraktować jako szukanie pomocy co w takiej sytuacji zrobić , uważacie się za takich pomocnych a najlepiej napisać że jest dobrze jak jest i powiedzieć kup sobie nowy internet i zamknąć temat :) Na innych serwerach można sobie zarezerwować nick na hasło za darmo i jest po temacie. Mogę zglosić nawet kandydaturę do nadawanie takich haseł :) Jak ns nie będzie chciał żeby ktoś mu wchodził na nick to wejdzie na forum , zarejestruje się (i już jedna osoba wiecej na forum ) napisze do odpowiedniej osoby i załatwione . Proste , bez kombinowania z IP Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez boundless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi