azjatkalove 227 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Heja, ostatnio można mnie mniej zobaczyć na forum, ale to ze względu na natłok obowiązków i wiele spraw prywatnych, więc jestem zmuszony odejść z sieci na czas nieokreślony, ale mam nadzieję, że niedługi i że jeszcze kiedyś wrócę na tą sieć. Poznałem tutaj wiele osób i nie będę wymieniał po kolei, ale wymienię te najważniejsze osoby które zapoznałem. @ CwaniaK Dzięki, że dałeś mi szansę na BaseBuilder i mam nadzieję, że jak będzie potrzeba grafik to zawsze do mnie napiszecie. @ Maniek @ GET_right Za wami to będę tęsknił najbardziej i za rozmowami na ts3. @Słabiutko której nie mogę oznaczyć xd Byłaś pierwszą osobą którą tutaj poznałem na sieci i spoko, że kontakt dalej jest. Nie mogę oznaczyć wielu osób, ale te osoby będą wiedzieć, że będę o nich pamiętał i pozdrawiam ich z całego serca. Czasami wbije pograć na DD2 i mixa z archonkiem zagrać. Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim i pozdrawiam ❤️❤️ 2 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DESTRO1g 74 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 3maj się i szkoda, ale trzeba nie raz zająć się własnym życiem, do zobaczenia 1 Bądź konsekwentny, trzeźwo oceniaj sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 1 323 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Trzymaj się, wszystkiego dobrego w życiu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Bye 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 2 021 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Siemano i powodzenia z fartem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Siema do zoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 958 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 3maj się Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek 226 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Sieeemano trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi