DYDUS 0 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Nick: DYDUS STEAMID: 76561199464653207 Serwer: 145.239.16.114:27015 Data zdarzenia: 30.03.23/22:39 Link do bana: http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=8814 Opis sytuacji: Wiec gram sobie normalnie i gdzies w 5 rundzie dostaje bana za "REKLAME" nie wiem czy administrator pani karolina chce wyrobic sobie jakas norme ale troszke smieszne i zeby nie bylo gracz DUDUS WESOLEK to nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expsdem 22 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Proszę a DUDUS WESOLEK to kto, wszedł od razu po Twoim banie :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYDUS 0 Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Zobacz sid i ip mam ci wyslac ss konsoli ze od bana nigdzie nie wchodzilem bo pierwsze co wbilem na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expsdem 22 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Teraz, DYDUS napisał: Zobacz sid i ip mam ci wyslac ss konsoli ze od bana nigdzie nie wchodzilem bo pierwsze co wbilem na forum... Dziwny zbieg okoliczności, nigdy wcześniej chłopa nie było na serwie, a tu po Twoim banie od razu wszedł, i wiesz ze taki chlop gral i odstal bana ^ Przez Monster, 31 Marca 2023 Tylko UBT ma prawo się wypowiadać w dziale i admin banujacy jeżeli zostanie poproszony!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYDUS 0 Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Jak ja o 8 rano nie grałem w cs to jest jakas porazka naprawde... Masz zdj z konsoli dalej nigdzie nie wchodzilem bo to sie zabawne staje. To sie staje zabawne Dobra wezcie to jakos ogarnijcie bo mnie to bawi co wam numer wyslac do szefa ze w pracy bylem bo to jest zenujace i smieszne w jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYDUS 0 Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 A i jak mam nie wiedziec ze typ dostał bana jak w amx byłem wez sie zastanow troszke co piszesz. Przez Monster, 31 Marca 2023 Edytuj posta, nie spamuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 31 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 @ oNe`Karolina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Louda. 9 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Po pierwsze wypowiadam się, bo to ja skłoniłem Karolinę do nadania bana. @ DYDUS ban został nadany wczoraj mimo że nie reklamowałeś nic ale spójrz wyżej na skargę. Jakiś gracz zgłosil cię na forum, cytując twój wpis na say "chodźcie na (nazwa sieci) only DD2, skarga została przyjęta ale nie został nadany ban. Możliwe że opiekun/własciciel nie miał czasu. Odpieranie zarzutów tym że ktoś musi wyrobić normę jest żałosne. Mówisz że jest to dla ciebie śmieszne, chyba nie masz 5 lat i wiesz że pisanie nazwy innego serwera na say jest karane permem. Moim zdaniem reklama to reklama ban powinien zostać mimo że został nadany z opóźnieniem. Jeżeli tak bardzo by ci zależało na grze tutaj to sytuacja z zapraszaniem na inny serwer graczy od nas po przez say nie miałaby miejsca. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oNe`Karolina 14 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 W 41 minut temu, Nicky Louda. napisał: Po pierwsze wypowiadam się, bo to ja skłoniłem Karolinę do nadania bana. @ DYDUS ban został nadany wczoraj mimo że nie reklamowałeś nic ale spójrz wyżej na skargę. Jakiś gracz zgłosil cię na forum, cytując twój wpis na say "chodźcie na (nazwa sieci) only DD2, skarga została przyjęta ale nie został nadany ban. Możliwe że opiekun/własciciel nie miał czasu. Odpieranie zarzutów tym że ktoś musi wyrobić normę jest żałosne. Mówisz że jest to dla ciebie śmieszne, chyba nie masz 5 lat i wiesz że pisanie nazwy innego serwera na say jest karane permem. Moim zdaniem reklama to reklama ban powinien zostać mimo że został nadany z opóźnieniem. Jeżeli tak bardzo by ci zależało na grze tutaj to sytuacja z zapraszaniem na inny serwer graczy od nas po przez say nie miałaby miejsca. Pozdrawiam. No w sumie @ Nicky Louda. napisał tak, jak ja uważam. Skargę zobaczyłam na naszej grupie, mimo to, ze była ona sprzed 2 msc, co jeśli mam byc szczera mi umknęło. Moje niedopatrzenie. Ale tak jak napisał wyzej @ Nicky Louda. , skarga została przyjęta, a bana nadanego nie było, brak czasu opiekuna/właściciela, lub niedopatrzenie. Nie mam po co nabijać statystyk, nie bądź śmieszny, to tak nie działa :) Zrobicie jak chcecie, dla mnie również reklama to reklama, a przez niedopatrzenie i nie rozwiązanie od razu tematu skargi i zbanowanie gracza, wydaje się, że doszło do takiej sytaucji jaka ma miejsce teraz. Moje zdanie macie, czekam na odpowiedzi UBT i rozwiązanie sprawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 31 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Skarga została przyjęta. Regulamin został złamany i zareklamowałeś inną sieć. Brak UB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 31 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi